Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Μετράει πληγές…

«Λαβωμένος» από τη χθεσινή ήττα », τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Επιστρέφω στα μέσα Μαρτίου», είπε ο Ιεροκλής Στολτίδης.

«Λαβωμένος» από τη χθεσινή ήττα 3-1 από τη Σεντ Ετιέν είναι ο Ολυμπιακός. Το έργο των «ερυθρολεύκων» στη Γαλλία είναι αρκετά δύσκολο και η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου UEFA μοιάζει με μακρινό όνειρο. Μέχρι χθες οι Πειραιώτες ήταν σαράντα παιχνίδια αήττητοι στο Καραϊσκάκη, καθώς είχαν ηττηθεί για τελευταία φορά πριν από περίπου δύο χρόνια, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν διαθέτει ισάξιους παίκτες στον πάγκο της και απουσιάζουν οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για τον Ισπανό τεχνικό, με αποτέλεσμα οι παίκτες που από την αρχή της σεζόν αγωνίζονται σχεδόν ανελλιπώς, να είναι εμφανώς καταπονημένοι και λιγότερο «φρέσκοι» από το νεανικό γαλλικό σύνολο.

Χάνει Εργοτέλη ο Γκαλέτι

Σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός ακραίος μέσος του Ολυμπιακού αποχώρησε με αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Ο 29χρονος άσος ίσως απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, εκτός αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιλέξει να τον προφυλάξει ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο Αργεντινός μέσος υπέστη κάκωση αριστερής ποδοκνημικής. Τέλος, ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να προπονηθεί αύριο κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Σήμερα οι Πειραιώτες έχουν ρεπό.

Στολτίδης: «Επιστρέφω στα μέσα Μαρτίου»

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση προανήγγειλε ο Ιεροκλής Στολτίδης, μιλώντας στο ματς πρόγκραμ της χθεσινής αναμέτρησης. Ο 34χρονος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε: «Πιστεύω ότι sτο πρώτο δεκαήμερο με μέσα Μαρτίου θα είμαι κοντά στην ομάδα. Εχει αρχίσει σιγά, σιγά να δυναμώνει το πόδι μου, ενώ ξεκίνησα και περπάτημα. Περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες να αρχίσω να τρέχω. Πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά, αλλά επειδή υπήρχε σημαντικό πρόβλημα, χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή στην αποθεραπεία». Στη συνέχεια, ο έμπειρος άσος ξεκαθάρισε πως «ο Ολυμπιακός πάντα είχε πολύ καλό υλικό, έτσι και φέτος έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Ντουντού, δήλωσε: «Tο μόνο που ίσως θα πρέπει να έχουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και όταν συμβεί αυτό, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Περιμένω να κληθώ πάλι στην εθνική, είναι όνειρο για μένα».

Τη φραστική επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού δέχθηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Μισή ώρα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν αποθεραπεία και ο «Πάτσα» βρέθηκε στο «στόχαστρο» αρκετών οπαδών, όπως στο ματς με τον ΟΦΗ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x