Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στα όριά του ο Πατέρας

Δύσκολες μέρες διανύει ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός και οι πιθανότητες να συνεχίσει η κατάσταση ως έχει είναι από λίγες έως ελάχιστες. Ενοχλημένος από τις συνεχείς δηλώσεις και τη διάσταση απόψεων των μετόχων είναι ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου. Εκτακτο Δ.Σ.

Δύσκολες μέρες διανύει ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός και οι πιθανότητες να συνεχίσει η κατάσταση ως έχει είναι από λίγες έως ελάχιστες. Ενοχλημένος από τις συνεχείς δηλώσεις και τη διάσταση απόψεων των μετόχων είναι ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου. Εκτακτο Δ.Σ. ζήτησε ο Πατέρας. «Όλα θα μπουν στη θέση τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στα prasinanea.gr. «Πρέπει να προσπαθήσουμε ανεξαρτήτως κόστους», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Αρνητική αναμένεται να είναι η απόφαση του ΣτΕ για το εμπορικό κέντρο.

Σκέψεις αποχώρησης

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τη συνεχή κόντρα των μετόχων είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας. Η διάσταση απόψεων που παρατηρείται μεταξύ των μετόχων και το γεγονός ότι η δική του δουλειά ουσιαστικά δεν αναγνωρίζεται, έχει φέρει τον Νίκο Πατέρα στα όριά του:

«Δεν πάει άλλο. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Αν δεν σταματήσει όλο αυτό, δεν έχω λόγους να μείνω. Εγώ πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να βρούμε μία κοινή γραμμή και να προχωρήσουμε, αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Θα μελετήσω με λεπτομέρεια τις δηλώσεις του Βγενόπουλου και του Βαρδινογιάννη και αύριο θα απαντήσω», φέρεται να ανέφερε χθες στους «δικούς» του ανθρώπους. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν αλλάξει, το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την προεδρία είναι πολύ πιθανό.

Πάλι από την αρχή…

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το ενδεχόμενο να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ορατό όσο ποτέ άλλοτε. Με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει απίθανο το πολυμετοχικό σχήμα να συνεχίσει ως έχει και τη νέα περίοδο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκάθαρα δήλωσε χθες ότι είναι έτοιμος να φύγει. Ο Νικόλας Πατέρας αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αυτό. Αν συμβούν αυτά, μπορεί να υπάρξει λήξη συνεργασίας και με όλο το τιμ, δηλαδή και με τον Κώστα Αντωνίου και με τον Χενκ Τεν Κάτε. Όπως και να έχει, οι αλλαγές είναι δεδομένες και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Εξαντλήθηκε η υπομονή του Ίβανσιτς

Τα προβλήματα δεν είναι μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και σε αγωνιστικό. Ο Αντρέας Ίβανσιτς ήταν χθες εκτός εαυτού, αφού του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή δεν ήταν στο γήπεδο την Κυριακή.(σ.σ ήταν εκτός 20άδας). «Μου έβαλαν πρόστιμο, διότι δεν πήγα στο γήπεδο προχθές. Δεν είναι σωστό αυτό. Δεν αντέχω άλλο, θα φύγω», έλεγε στους συμπαίκτες του ο Αυστριακός μέσος. Για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκαν οι Μάτος και Γκούμας. Είναι φανερό ότι οι τρεις παίκτες δεν είναι οι πλέον αγαπημένοι του Τεν Κάτε, αλλά από την πλευρά τους δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Αν μείνει ο Ολλανδός δύσκολα θα συνεχίσουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και ο μοναδικός που έχει ελπίδες είναι ο Μάτος.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x