Stoiximan Super League

«Ματιάστηκε» ο Μπιέρσμιρ

Με έναν μυϊκό τραυματισμό αποχώρησε από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάλμσταντ (0-0) για το σουηδικό πρωτάθλημα ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε στο 72ο λεπτό με έντονους πόνους στο μηρό και ο σουηδικός Τύπος αναφέρει πως αυτή η ατυχία ίσως στοιχίσει στον ποδοσφαιριστή την άμεση ένταξή του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού

Με έναν μυϊκό τραυματισμό αποχώρησε από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με τη Χάλμσταντ (0-0) για το σουηδικό πρωτάθλημα ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε στο 72ο λεπτό με έντονους πόνους στο μηρό και ο σουηδικός Τύπος αναφέρει πως αυτή η ατυχία ίσως στοιχίσει στον ποδοσφαιριστή την άμεση ένταξή του στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό», είπε στη σουηδική τηλεόραση ο προπονητής της Γκέτεμποργκ, Στέφαν Ρεν.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο, καθώς ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν, φέρεται να ήταν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και να έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες για τετραετές συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός αναμενόταν να καταθέσει πρόταση στη Γκέτεμποργκ για να κάνει από τώρα δικό του τον νεαρό άσο, αλλά μετά τον τραυματισμό του, ειδικά αν αποδειχθεί σοβαρός, ενδέχεται να κάνει πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x