Europa League

Βεκρής: «Βατός ο όμιλος»

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης του Europa League στο Μόντε Κάρλο και το άκουσμα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων, ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βεκρής, έκανε δηλώσεις στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την κλήρωση της ομάδας του.

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης του Europa League στο Μόντε Κάρλο και το άκουσμα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων, ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βεκρής, έκανε δηλώσεις στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την κλήρωση της ομάδας του:

«Είναι ένας όμιλος βατός. Αν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμήσει κανέναν, μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου θα παιχτούν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Γαλατασαράι, ωστόσο μεγάλη προσοχή χρειάζονται τόσο η Στουρμ Γκρατς, όσο και η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχουμε να διανύσουμε μακρινές αποστάσεις για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, αφού τα μακρινά ταξίδια κουράζουν».

Σε ερώτηση που έγινε στον κ. Βεκρή για τις δηλώσεις του Χενκ Τεν Κάτε, πως «ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League», προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους:

«Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο έχει δύο στόχους. Να πάει καλά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να έχουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Το πού μπορούμε να φτάσουμε αυτή την στιγμή, ας περάσουμε τους ομίλους και βλέπουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x