Stoiximan Super League

Λέτο: «Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο παρέλαβε το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ήττα από τη Γαλατασαράι. Ο Αργεντινός συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας:

Ο Σεμπάστιαν Λέτο παρέλαβε το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ήττα από τη Γαλατασαράι. Ο Αργεντινός συνέστησε ψυχραιμία, λέγοντας:

«Νομίζω ότι δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεχθήκαμε αρκετά νωρίς το πρώτο γκολ και δεν μας ευνόησε η εξέλιξη του αγώνα. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το δικό μας στιλ ποδοσφαίρου το οποίο είχαμε εφαρμόσει σε άλλα ματς. Δεν είναι καλό να αρχίζεις με αυτό τον τρόπο μια νέα προσπάθεια, όμως ήταν η πρεμιέρα. Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια και έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Πρέπει να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά. Όμως πρώτα στο μυαλό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω να βγει κάτι καλό».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Αρη, τόνισε: ««Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζω πολύ καλά τον Άρη, είναι μια ομάδα που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Έχουμε την τύχη να παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στο κοινό μας, επομένως πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός, γιατί δεν θα είναι εύκολο ματς. Όμως πάμε για την νίκη».

Ο Λέτο αναφέρθηκε, φυσικά, και στο βραβείο που πήρε, δείχνοντας τη χαρά του: «Είμαι χαρούμενος που λαμβάνω αυτή την τιμή. Προφανώς το αξίζω τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δίχως τους συμπαίκτες μου δεν θα τα κατάφερνα. Προς το παρόν μένουμε σε αυτό το τρόπαιο. Σίγουρα όταν κάποιος πετυχαίνει γκολ είναι ευχαριστημένος και αυτό αρέσει σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, χαίρομαι που οι φίλαθλοί μας το εκτιμούν και ελπίζω να έχουμε την ίδια συνέχεια».

Οσο φια τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους φίλους του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί είμαι νέος στην ομάδα και νοιώθω ότι με στηρίζουν με ζεστό τρόπο».

Τη βράβευση έκανε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό: «Ο Σεμπάστιαν είναι πολύ καλός παίκτης, διαθέτει όλο το "πακέτο" που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι βρίσκεται στην αρχή μίας σπουδαίας καριέρας. Ο Παναθηναϊκός του δίνει όλα τα εχέγγυα, ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Εχει περάσει από μεγάλες ομάδες, όπως η Λανούς και η Λίβερπουλ, ενώ πέρασε και από τον Ολυμπιακό. Είναι μικρός σε ηλικία, μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 15 χρόνια και είναι σημαντικό ότι ξεχωρίζει από τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x