Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Ανησυχία για το γήπεδο

Σύννεφα αμφιβολίας πλανώνται πάνω από τη Λάρισα αναφορικά με τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας. Μπορεί τα έργα να συνεχίζονται κανονικά, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για το αν η Πολιτεία θα κάνει πράξει τις δεσμεύσεις της. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Κώστα Πηλαδάκη.

Σύννεφα αμφιβολίας πλανώνται πάνω από τη Λάρισα αναφορικά με τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας. Μπορεί τα έργα να συνεχίζονται κανονικά, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για το αν η Πολιτεία θα κάνει πράξει τις δεσμεύσεις της. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, ανέφερε προ ημερών ότι ο Γιώργος Ορφανός, ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχε υποσχεθεί ενώπιον… μαρτύρων ότι η Πολιτεία θα συμβάλει οικονομικά στο έργο, όμως ο ίδιος λίγες ημέρες αργότερα διέψευσε κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως απλώς είχε γίνει συζήτηση για την οικονομική ενίσχυση του έργου με 7 εκατ. ευρώ μέσω διαφημιστικού προγράμματος του ΟΠΑΠ.

Ένας επιπλέον λόγος ανησυχίας είναι η αλλαγή κυβέρνησης, που υποχρεώνει τη διοίκηση της ΑΕΛ να αρχίσει τις συζητήσεις από νέα βάση. Ο Κώστας Πηλαδάκης θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, και τον νέο γενικό γραμματέα Αθλητισμού, όποτε αυτός οριστεί, για να διαπιστώσει τις διαθέσεις της νέας κυβέρνησης και υπάρχει αισιοδοξία πως θα εξασφαλιστούν οι πόροι για το σημαντικό έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x