Stoiximan Super League

Νίνης: «Αλλάζει τελείως η ψυχολογία μας»

Στη μεγάλη σημασία των τριών βαθμών που ήρθαν απ’ τη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και στο «ντοπάρισμα» της ψυχολογίας που έδωσε αυτή στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης κατά την άφιξη της αποστολής απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Στη μεγάλη σημασία των τριών βαθμών που ήρθαν απ’ τη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και στο «ντοπάρισμα» της ψυχολογίας που έδωσε αυτή στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης κατά την άφιξη της αποστολής απ’ τη Θεσσαλονίκη.

«Σίγουρα το να ξεκινάς μια νέα προσπάθεια, με νέο προπονητή, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σημαίνει πολλά. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και αυτό κρατάμε. Αλλάζει η ψυχολογία μας τελείως και κοιτάμε τη συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» στο χθεσινό ματς, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Είδαμε τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση και να μην έχει ισορροπημένη απόδοση.

«Σίγουρα κατά διαστήματα πέφταμε σε απόδοση, ο Ηρακλής μας απείλησε, υπήρξαν και διαστήματα που παίξαμε πάρα πολύ καλά, όπως στο δεύτερο μέρος που ανεβήκαμε πάρα πολύ και αυτό ήταν τελικά που μας έδωσε τη νίκη».

Έχει προλάβει ο νέος προπονητής να προσδώσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι σας;

«Προς το παρών προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα και εμείς που τον είχαμε στην Ελπίδων, αλλά και στην Νέων, καθώς και οι Έλληνες μπορούμε πιο εύκολα να πάρουμε αυτά που θέλει να μας μεταφέρει, ενώ οι ξένοι θα χρειαστούν λίγο παραπάνω χρόνο για να μπούνε στη νοοτροπία. Πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα μας βγουν μέσα στο γήπεδο αυτές οι αλλαγές».

Εσύ επέστρεψες στα γκολ μετά από δυόμιση χρόνια και έδωσες τη νίκη στην ομάδα σου.

«Είναι σίγουρα πολύ θετικό και χαίρομαι πάρα πολύ και η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν συνδυάζεται με τη νίκη της ομάδας. Από εκεί και πέρα καλό είναι να μένουμε στη νίκη της ομάδας και όχι στο γκολ το δικό μου».

Έφυγες «σφαίρα» στον κόσμο ήθελες να πανηγυρίσεις μαζί τους;

«Ήταν συγκινητική η παρουσία τους. Είχαν έρθει όλοι με εκδρομές και οι περισσότεροι μάλιστα ήταν από την Αθήνα με πούλμαν. Οπότε τι καλύτερο από το να τους αφιερώνεις τη νίκη από τη στιγμή που έχουν κάνει τόσο δρόμο και έχουν τραβήξει τόσο μεγάλη ταλαιπωρία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x