Europa League

Τούρκου: «Χρειάζεται ένα θαύμα με Παναθηναϊκό»!

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που είναι βασικός χορηγός της ομάδας, Βασίλιε Τούρκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sport.ro, τόνισε πως δεν πρόκειται να βάλει ούτε φράγκο για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, ενώ θεωρεί πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η ρουμάνικη ομάδα χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που είναι βασικός χορηγός της ομάδας, Βασίλιε Τούρκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sport.ro, τόνισε πως δεν πρόκειται να βάλει ούτε φράγκο για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, ειδικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βασλούι (1-1) που θέτει εκτός στόχων τη Ντιναμό, ενώ θεωρεί πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η ρουμάνικη ομάδα χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

«Είναι σαφές ότι ο τίτλος έχει χαθεί, χάσαμε το στόχο μας. Η διαφορά των επτά βαθμών (σ.σ. από την Κλουζ) είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Είπα από την αρχή ότι δεν είχα εμπιστοσύνη στο σχέδιο της Ντιναμό. Μόνο αν βρω χρήματα να δώσω για το σπίτι μου και φτάνουν θα βάλω και στην ομάδα. Τώρα δε βάζω ούτε φράγκο. Αν παίξουμε την Τετάρτη όπως σήμερα θα έχουμε πρόβλημα. Μόνο με ένα θαύμα θα κάνουμε κάτι κόντρα στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά ο κ. Τούρκου και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ήταν λάθος το καλοκαίρι, όταν επέλεξε η ομάδα να συνεχίσει με τους παίκτες που είχαν χάσει την προηγούμενη χρονιά τον τίτλο. Έπρεπε να προβεί σε αναδιάρθρωση. Έπρεπε να έχουν έρθει παίκτες που ματώνουν τη φανέλα. Βλέπω ότι τώρα οι παίκτες δεν έχουν κανένα κίνητρο να παίξουν για την ομάδα. Εγώ, πάντως, δεν είμαι τρελός να βάλω χρήματα την τρέχουσα περίοδο».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x