Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θα γίνει κίνηση για… killer!

Το μπαλάκι στη διοίκηση του Παναθηναϊκού έριξε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος στη χθεσινή άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζεται να αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ένας αμυντικός-Killer. «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης και να το πάρουμε και αυτό», είπε ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» στους παίκτες, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Το μπαλάκι στη διοίκηση του Παναθηναϊκού έριξε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζεται να αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ένας αμυντικός-Killer. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν είπε «θέλω», αλλά η άποψή του ήταν ξεκάθαρη. Επίσης, εξέφρασε την πίστη ότι εκτός από τον Σεμπαστιάν Λέτο θα ήταν καλό να υπήρχε κι ένας ακόμα αριστεροπόδαρος παίκτης στα χαφ.

Όπως αναφέρει η «SportDay», ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και υπάρχουν σκέψεις για έναν αρκετά καλό αμυντικό. Το επόμενο διάστημα οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν ένα έναν ηγέτη στην άμυνα, κάτι που δεν είναι εύκολο να βρεθεί τον Ιανουάριο. Ο Νικόλας Πατέρας σε συνεργασία με τους κ.κ. Αντωνίουκ αι Νιόπλια θα επιδιώξουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται προβληματισμένος, επειδή ο Σιμάο θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Κόπα Αφρικα. Δεν αποκλείεται να εξεταστεί η πιθανότητα επιστροφής του Μαρσέλο Μάτος, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Εξάλλου, στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει ο Τζιόλης, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Κλέιτον.

Ζητούμενο η συνεχής βελτίωση

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν σαφώς καλύτερο πρόσωπο στον επιθετικό τομέα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο δεν έλειψαν οι αδυναμίες στην ανασταλτική λειτουργία. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει θέσει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, χωρίς να παραβλέπει τη σημασία των αποτελεσμάτων.

«Πρέπει να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνατε και για το αποτέλεσμα που πήραμε. Συνδυάστηκαν αυτά τα δύο και είναι θετικό. Πήραμε μια νίκη που την είχαμε μεγάλη ανάγκη. Είχατε πάθος και όλοι πίστευαν ότι θα έρθει το γκολ. Μας περιμένει πολλή δουλειά ακόμα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μας και να βελτιώσουμε κάποια άλλα στοιχεία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης και να το πάρουμε και αυτό», είπε στους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας την Κυριακή.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης (20:00) με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Europa League στο ΟΑΚΑ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Το «τριφύλλι» προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ακόμη και με ήττα με σκορ 1-0, ωστόσο κανείς δεν συζητά για τίποτε άλλο πέραν της νίκης.

Επιστρέφει ο Λέτο

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον αγώνα της Τετάρτης θα είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δάχτυλο και είναι πολύ πιθανό να είναι στην αποστολή. Ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που όμως δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί στα δύο τελευταία ματς του 2009, αφού το πρόβλημα που έχει σε κοιλιακούς-προσαγωγούς αντιμετωπίζεται συντηρητικά με ξεκούραση και θεραπεία. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή.

Είδε τα ταλέντα ο Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού την επιθυμία να αξιοποιήσει τα ταλέντα της ομάδας. Μετά το πέρας της προπόνησης της Κυριακής, ο τεχνικός των «πρασίνων» με το συνεργάτη του Κριστόφ Βαζέχα παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας κάτω των 17 ετών με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού (1-1) για να έχει άποψη για τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο μέρος της αναμέτρησης παρακολούθησαν και οι Σισέ, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος. Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού οι ενοχλήσεις στη γάμπα από το ματς του «Καυταντζογλείου» αποδείχτηκε πως δεν έκρυβαν κάτι περισσότερο.

Τράκαρε ο Ρουκάβινα

Ατύχημα είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Άντε Ρουκάβινα. Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού φεύγοντας από την προπόνηση τράκαρε, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο 23χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» είναι μια χαρά με το όχημα που οδηγούσε να έχει υποστεί ορισμένες υλικές ζημιές.

* Η Διάθεση των Εισιτηρίων για το Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x