Stoiximan Super League

Τσιάρτας: «Πρόβλημα στα στόπερ»

Την άποψη ότι η ΑΕΚ «έχει… τσάμπα άγχος από την έλλειψη συγκέντρωσης» εξέφρασε ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως αναφέρει στη «SportDay», όπου ορθογραφεί. «Στην επανάληψη, ενώ η “Ενωση” θα έπρεπε να ψάξει το τρίτο γκολ που απλώς θα “καθάριζε” το παιχνίδι, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο από τον Αγκάλι», τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης της «Ένωσης».

Την άποψη ότι η ΑΕΚ «έχει… τσάμπα άγχος από την έλλειψη συγκέντρωσης» εξέφρασε ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως αναφέρει στη «SportDay», όπου ορθογραφεί.

«Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου στηρίχθηκε κατά πολύ στην καλή διάθεση που είχε ο Λεονάρντο και στις (κατά περιπτώσεις) καλές τοποθετήσεις του Μπλάνκο. Η μείωση του σκορ σε 2-1 ήρθε με ευθύνη του εξαιρετικού κατά τα άλλα Αραμπατζή. Στην επανάληψη, ενώ η “Ενωση” θα έπρεπε να ψάξει το τρίτο γκολ που απλώς θα “καθάριζε” το παιχνίδι, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο από τον Αγκάλι. Ο Λεβαδειακός δεν είχε τίποτα να χάσει και από μια γκέλα (την οποία ακολούθησε φάουλ) του Μαϊστόροβιτς ήρθε το 2-2, που έκανε την ΑΕΚ να μπλέξει ξανά στις… γνωστές περιπέτειες», έγραψε.

Περισσότερα στο σημερινό (14/12) φύλλο της «SportDay»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x