Stoiximan Super League

Ντέιβιντ: «Θα δούμε για ανανέωση…»

Ανοικτό άφησε ο Ντέιβιντ το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Φλαμένγκο και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό, τον Ιούνιο του 2010.

Ανοικτό άφησε ο Ντέιβιντ το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Φλαμένγκο και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό, τον Ιούνιο του 2010.

«Είμαι 22 χρονών και το σίγουρο είναι πως θα μάθω περισσότερα μένοντας στη Φλαμένγκο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο του 2010 και ακόμη κι αν δεν ανανεωθεί, θέλω να κατακτήσω με τη Φλαμένγκο το Κόπα Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα Καριόκα. Θα συζητήσουμε με ηρεμία στη συνέχεια για το συμβόλαιο», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος, που απολαμβάνει τη δόξα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Το γκολ που πέτυχα στον τελευταίο αγώνα μού άλλαξε τη ζωή. Και πριν από αυτό με αναγνώριζαν και μου μιλούσαν στο δρόμο, αλλά τώρα αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Οι οπαδοί μού ζητούν αυτόγραφα, να βγάλουμε φωτογραφίες και κάποιοι με ευγνωμονούν. Είναι λίγο περίεργο», τόνισε, ενώ για τη συνέχεια ανέφερε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον παγκόσμιο τίτλο στο τέλος του χρόνου. Να κατακτήσουμε πρώτα το Κόπα Λιμπερταδόρες και μετά να διεκδικήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Έχουμε καλό υλικό και ελπίζω να κρατήσουμε τον ίδιο κορμό. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x