Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Και ξαφνικά… Τζεμπούρ

Στην προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ράφικ Τζεμπούρ και κατόπιν άδειας από Μπάγεβιτς και Θανόπουλο έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το πρωί της Τρίτης θα αρχίσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Σφικτή οικονομική πολιτική και διαχείριση των εσόδων της ομάδας προβλέπει η επόμενη μέρα στο σύλλογο. Φήμες περί… ξεφορτώματος βαριών συμβολαίων και μετακόμισης από το ΟΑΚΑ στη Ριζούπολη.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ράφικ Τζεμπούρ και ζήτησε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Δημητριάδη, να προπονηθεί. Ο τελευταίος αφού μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το Νίκο Θανόπουλο άναψαν το πράσινο φως στον Γαλλοαλγερινό να γυμναστεί ατομικά υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να σημαίνει πως η περιθωριοποίηση του διεθνούς άσου παίρνει τέλος κι ετοιμάζεται να επανέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε σήμερα ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ζήτησε από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Βασίλη Δημητριάδη να λάβει μέρος στην προπόνηση. Ο κ. Δημητριάδης συνομίλησε τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Θανόπουλο, όσο και με τον προπονητή κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και συμφώνησαν ότι πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον της ομάδας. Κατόπιν αυτού, δόθηκε η άδεια στον ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου».

Έτοιμος ο Καφές

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γυμνάστηκε ο Παντελής Καφές τη Δευτέρα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» για το Europa League την Πέμπτη (22:05), κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Σεμπαστιάν Σάχα.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Νάτσο Σκόκο, που συνεχίζει την αποθεραπεία, καθώς και ο Κρίστιαν Νέμεθ, που έτρεξε μόνος του κι έκανε πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο. Πρόβλημα προέκυψε με άλλους δύο παίκτες, καθώς Χουανφράν υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Σεϊντού Γιαχάγια υπέστη μια κάκωση δεξιού άκρου ποδός κι έκανε ατομικό. Η προπόνηση της Τρίτης ορίστηκε για τις 14:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Πορτογαλία.

Αρχίζει ο έλεγχος

Το πρωί της Τρίτης θα αρχίσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι μέτοχοι, που έχουν παραγγείλει τον έλεγχο, είχαν δεσμευτεί πως θα προχωρήσουν στο… ξεσκόνισμα των βιβλίων εφόσον η κατάληψη των οπαδών στα γραφεία της οδού Γράμμου τελείωνε. Αυτό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και πλέον ο έλεγχος θα αρχίσει.

Πρόθεση των μετόχων είναι να αποδείξουν πως τα πραγματικά χρέη της εταιρείας είναι αυτά που έχουν παρουσιάσει οι ίδιοι κι όχι μεγαλύτερα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα «χρησιμοποιηθούν» για να προσελκύσουν υποψηφίους επενδυτές.

Μέχρι τότε, οι νυν μέτοχοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Πέτρος Παππάς, που αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην επόμενη μέρα, φέρεται να έχει επαφές με δύο ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βάλουν κάποια χρήματα στην ΠΑΕ κι ενδεχομένως να αναλάβουν ρόλο στη διοίκηση της ομάδας (στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου). Οι μέτοχοι θα «τρέξουν» την ομάδα με βάση τα προβλεπόμενα έσοδά της και με σφικτή οικονομική πολιτική. Φήμες αναφέρουν πως αυτή προβλέπει την πώληση κάποιων παικτών με «βαριά» συμβόλαια κι ενδεχομένως την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ, που στοιχίζει πολλά χρήματα, και τη μετακόμισή της στη Ριζούπολη (από την επόμενη περίοδο, αφού τα 17.000 διαρκείας της ομάδας δεν επιτρέπουν τη μετακίνηση σε ένα γήπεδο τόσο μικρής χωρητικότητας μεσούσης της περιόδου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x