Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ζητά εγγυήσεις για να αρχίσει το χτίσιμο

Με επιστολή του προς το Δήμο Αθηναίων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον καλεί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί εφικτό να αρχίσουν το ταχύτερο δυνατό τα έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου. Οι «πράσινοι» τονίζουν πως η κατασκευή του γηπέδου δεν εξαρτάται από την εξέλιξη που θα έχουν τα υπόλοιπα δύο κτίρια, δηλαδή το εμπορικό κέντρο και το δημοτικό πολυλειτουργικό κτίριο,

Με επιστολή του προς το Δήμο Αθηναίων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον καλεί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί εφικτό να αρχίσουν το ταχύτερο δυνατό τα έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου. Οι «πράσινοι» τονίζουν πως η κατασκευή του γηπέδου δεν εξαρτάται από την εξέλιξη που θα έχουν τα υπόλοιπα δύο κτίρια, δηλαδή το εμπορικό κέντρο και το δημοτικό πολυλειτουργικό κτίριο, τονίζοντας πως:

- Η πολεοδομική ρύθμιση που αφορά στην χωροθέτηση του γηπέδου στο νέο οικοδομικό τετράγωνο του Ελαιώνα (ΟΤ 45-46-50) είναι οριστική και αμετάκλητη.

- Η χωροθέτηση του γηπέδου είναι συνταγματικά ορθή και δεν αντίκειται στο άρθρο 24 του Συντάγματος περί προστασίας του περιβάλλοντος, ενόψει του τελικού οφέλους που θα προκύψει στην Αθήνα από την απόδοση έκτασης 16 στρεμμάτων για κοινόχρηστο πράσινο στην Λ.Αλεξάνδρας.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ζητεί να ληφθούν από το Δήμο τα μέτρα, ώστε να μην υπάρχει αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x