Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Αναζητά τον... πύργο

Τον ηγέτη στην άμυνα του Παναθηναϊκού αναζητά η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια. Οι «πράσινοι» ψάχνουν για έναν παίκτη, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο προσκήνιο μπορεί να επανέλθουν τα ονόματα του Καλάντζε και του Γίρανεκ. . Θέση βασικού θα πάρει ο Σιμάο στο αυριανό (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Τον ηγέτη στην άμυνα του Παναθηναϊκού αναζητά η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια. Οι «πράσινοι» ψάχνουν για έναν παίκτη με τη σωματοδομή του Σωτήρη Κυργιάκου, ο οποίος είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και αποτελεσματικός στο έδαφος. Ο Νικόλας Πατέρας εμφανίζεται διατεθειμένος να πραγματοποιήσει την εισήγηση του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού» και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, θα αποκτηθεί.

Παρότι πρόκειται για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η διοίκηση ενδέχεται να κάνει μία μικρή υπέρβαση, αν βρεθεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου, έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ, ενημερώνοντας καθημερινά τον Νιόπλια και τον Βαζέχα.

Μάλιστα, στο προσκήνιο μπορεί να επανέλθουν τα ονόματα του Καλάντζε (της Μίλαν) και του Γίρανεκ (της Σπαρτάκ Μόσχας), στόπερ που κοίταξαν οι «πράσινοι» το καλοκαίρι. Όσον αφορά τον δεύτερο, εμφανίζεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το πλάνο του Νιόπλια για τη Ντιναμό

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα επανέλθει ο Σιμάο στο αυριανό (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Ζιλμπέρτο, Σιμάο και Καραγκούνης. Δεξί χαφ θα αγωνιστεί ο Νίνης, αριστερά ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου, Ρουκάβινα ή Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν ο Μαρίνος (έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα της δεξιάς ποδοκνημικής και διάταση έσω πλαγίου του δεξιού γόνατος) και ο Σαριέγκι (που υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης).

Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» προκρίνονται στους «32» και θα είναι παρόντες στην κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής με νίκη ή ισοπαλία, ακόμη και με ήττα με 1-0.

«Ολοι ξέρετε ότι το πρωτάθλημα είναι ο κύριος στόχος, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αφήσει την Ευρώπη. Είμαστε πιο ποιοτικοί, καλύτεροι, ωστόσο πρέπει να το αποδείξουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 44χρονος προπονητής στην ομιλία του.

Η προετοιμασία για το ματς με τους Ρουμάνους ολοκληρώνεται σήμερα (στις 20:00) στην Παιανία, ενώ στις 18:15 ο κ. Νιόπλιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή της Ντιναμό φτάνει στις 11:50. Στις 17:30 ο προπονητής της ρουμανικής ομάδας, Κορνέλ Ταρνάλ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και μισή ώρα μετά θα γίνει η προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

* Μόλις 5 λεπτά (!) διήρκησε το Γ.Σ. των μετόχων με θέμα την έγκριση των αποφάσεων του τελευταίου Δ.Σ, που είχε τυπικό χαρακτήρα. Οι περισσότεροι μέτοχοι έστειλαν τις εξουσιοδοτήσεις τους και έδωσαν το «παρών» στο Γ.Σ..

* Πενθήμερη άδεια αναμένεται να δώσει ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα Χριστούγεννα. Ο νέος προπονητής ήθελε να αφήσει τους παίκτες του ελεύθερους για τέσσερις ημέρες, ωστόσο οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη «κλείσει» εισιτήρια για να περάσουν τις διακοπές μακριά από την Αθήνα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x