Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Η φημολογία για το χρέος

Έντονη φημολογία υπήρξε το μεσημέρι της Τρίτης, ότι ο οικονομικός έλεγχος που πραγματοποιείται στην ΑΕΚ θα βγάλει χρέη που θα ξεπερνούν τα 45 εκατ. ευρώ. Το νούμερο είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα 34 εκατ. που έχουν υπολογίσει οι μέτοχοι, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι σε αυτό το χρέος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα υπολογίζονται και τα μακροπρόθεσμα χρέη που απορρέουν από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Έντονη φημολογία υπήρξε το μεσημέρι της Τρίτης, ότι ο οικονομικός έλεγχος που πραγματοποιείται στην ΑΕΚ θα βγάλει χρέη που θα ξεπερνούν τα 45 εκατ. ευρώ.

Το νούμερο είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα 34 εκατ. που έχουν υπολογίσει οι μέτοχοι, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι σε αυτό το χρέος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα υπολογίζονται και τα μακροπρόθεσμα χρέη που απορρέουν από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε, στο σχέδιο που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Ιανουαρίου θα αναφέρεται και ο τρόπος που θα «μπουν» στην ομάδα τα 11 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για να «αναπνεύσουν» τα ταμεία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά των μετόχων δεν πρόκειται να γίνει αναφορά για τα χρέη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x