Stoiximan Super League

Αισιόδοξος ο Νοτιάς

Ο Νίκος Νοτιάς έδωσε το "παρών" στην κοπή της πίτας στο σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΚ στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και παρουσιάστηκε αισιόδοξος στη συνομιλία του με τους φίλους της Ένωσης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, παρακολούθησε μαζί τους το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ζήτησε απ'όλους λίγη υπόμονη ακόμα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κ.κ. Παππάς και Αδαμίδης είναι στο πλευρό του.

Ο Νίκος Νοτιάς έδωσε το "παρών" στην κοπή της πίτας στο κλαμπ της ΑΕΚ στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και παρουσιάστηκε αισιόδοξος στη συνομιλία του με τους φίλους της Ένωσης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, παρακολούθησε μαζί τους το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ζήτησε απ'όλους λίγη υπόμονη ακόμα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κ.κ. Παππάς και Αδαμίδης είναι στο πλευρό του.

"Λίγη υπομονή μέχρι τις 18 του μήνα. Όλα θα πάνε καλά"
Οι παραπάνω κουβέντες ανήκουν στον κ. Νοτιά, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση των ομογενών φίλων της ΑΕΚ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Αισιόδοξος και χαμογελαστός, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες ακόμα και για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Χαράλαμπο Κοζώνη ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια αναφερόμενος στους Παππά και Αδαμίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x