Stoiximan Super League

Γούτης: «Δίκαιη πρόκριση»

Απόλυτα δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση της Καβάλας επί του Λεβαδειακού στα πέναλτι ο προπονητής της ομάδας των «αργοναυτών», Βαγγέλης Γούτης.

Απόλυτα δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση της Καβάλας επί του Λεβαδειακού στα πέναλτι ο προπονητής της ομάδας των «αργοναυτών», Βαγγέλης Γούτης.

«Είναι μία πολύ σημαντική πρόκριση και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου, αφού αν και παίζαμε για πολλή ώρα με δέκα παίκτες δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και φτάσαμε σε μία δίκαιη πρόκριση. Πιστεύω πάντως πως ήταν κάπως υπερβολική η αποβολή του Ντομπρασίνοβιτς, αφού μία σύγκρουση στον αέρα κατά την προσωπική μου άποψη δεν επισύρει δεύτερη κίτρινη κάρτα», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν φοβάται μήπως οι παίκτες του εμφανιστούν κουρασμένοι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά το τέλος εκείνου του αγώνα».

Στον αντίποδα, ο Κίκε Ερνάντεθ στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο γκολ. «Χάσαμε με τον χειρότερο τρόπο. Στο πρώτο μέρος δεν κατεβήκαμε όπως έπρεπε. Στην επανάληψη είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση. Όντως έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά κάνουμε προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού», είπε ο Ισπανός προπονητής του Λεβαδειακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x