Stoiximan Super League

Θωράκισε την ενότητα...

Μήνυμα ενότητας στον Παναθηναϊκό απηύθυνε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με δηλώσεις του μετά από συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους οπαδών. Σε αυτές ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, παραδέχθηκε λάθη που έγιναν στο παρελθόν, δεσμεύτηκε να αφήσει ανοικτή την πόρτα επικοινωνίας με τους οπαδούς από τους οποίους ζήτησε να στηρίξουν και τον νέο πρόεδρο.

Μήνυμα ενότητας προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού απηύθυνε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με δηλώσεις του μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Σε αυτές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραδέχθηκε λάθη που έγιναν στο παρελθόν, δεσμεύτηκε να αφήσει ανοικτή την πόρτα επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς από τους οποίους ζήτησε να στηρίξουν και τον νέο πρόεδρο. "Αδικεί με τις δηλώσεις του τον εαυτό του και την προσφορά του στο σύλλογο", είπε για τον Αντώνη Αντωνιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

"Κάναμε μία αναλυτική και πολύωρη συζήτηση, ενίοτε σε υψηλούς τόνους, αλλά ειλικρινή και ξεκάθαρη όπως αρμόζει σε Παναθηναϊκούς. Άκουσα τις απόψεις και την κριτική των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων αλλά ταυτόχρονα τους παρουσίασα τις δικές μου θέσεις καθότι σε ορισμένα θέματα υπήρχε μία μονομερής πληροφόρηση.

Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες.

Το μέλλον είναι αυτό που μετράει και πρέπει να θωρακίσουμε την ενότητα του Παναθηναϊκού. Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου για στήριξη ενός προέδρου κοινής αποδοχής και για διοικητική συνέχεια στον Παναθηναϊκό για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις.

ΥΓ. Δυστυχώς ο κ Αντωνιάδης αδικεί με τις δηλώσεις του τον εαυτό του και την προσφορά του στο σύλλογο.

Η συνάντηση που πραγματοποίησα με τους οργανωμένους αποτελεί δική μου πρωτοβουλία και δεν αποτελεί ενέργεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ως εκ τούτου τα επιχειρήματα περί παράκαμψης είναι άστοχα.

Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για την σκοπιμότητα και την εκπόρευση μιας τέτοιας κίνησης. Ελπίζω να είναι και δικός του στόχος η ενότητα του Παναθηναϊκού. "

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x