Εκτός από το φιλί του αγαπημένου της Ίκερ Κασίγιας, η Σάρα Καρμπονάρο κέρδισε αρκετή φήμη και πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Το αμερικανικό περιοδικό «FHM» ανέδειξε τη σύντροφο του Ισπανού τερματοφύλακα ως την πιο σέξι αθλητική ρεπόρτερ του κόσμου! Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να θεωρείται παραδοσιακά ανδροκρατούμενος, όμως προς τέρψη πολλών ανδρών, ολοένα και περισσότερες όμορφες γυναίκες "εισβάλουν" στην αθλητική δημοσιογραφία.

To «FHM» παρουσίασε μια λίστα με πέντε «θεές» του επαγγέλματος. Τη σαγηνευτική Σάρα, ακολούθησαν οι Έριν Άντριους (ESPN-ΗΠΑ), Μελίσα Τεριέ (Μ6-Γαλλία), Τζόρτζι Τόμπσον (Sky Sports News–Hνωμένο Βασίλειο) και Ινές Σάινθ (ΤV Azteca–Μεξικό) (κατά σειρά στις φωτό).

Ορισμένες από τις προαναφερόμενες όμορφες υπάρξεις είχαν λάβει και άλλες διακρίσεις στο παρελθόν για την εμφάνισή τους. Η Ινές Σάινθ κέρδισε τον τίτλο «Μις Ισπανία» το 1997, το γαλλικό «FHM» ανέδειξε την Μελίσα Τεριέ ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο τον Μάιο του 2007, ενώ η Έριν Άντριους ανακηρύχθηκε δύο φορές από το «Playboy» (2007-2008) ως η πιο σέξι σπορτσκάστερ στην Αμερική.

Eπιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ