Stoiximan Super League

Αφήνουν Γκαλάς, αναζητούν άλλον...

Μετά από την υπογραφή νέου συμβολαίου του Κρις με τη Λιόν, στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν αφήσει και την περίπτωση του Γουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος καταλήγει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πράσινοι –μάλιστα- έχουν αντιδράσει άμεσα και έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού με τον οποίο είναι σε διαπραγματεύσεις.

Μετά από την υπογραφή νέου συμβολαίου του Κρις με την Λιόν, στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν αφήσει και την περίπτωση του Γουίλιαμ Γκαλάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , στο «τριφύλλι» έχουν στραφεί σε άλλη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, το τριφύλλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παίκτη του οποίου το όνομα κρατούν μυστικό από την ΠΑΕ. Στην Γαλλία ακούγεται έντονα το όνομα του Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει έναν –ακόμη- χρόνο συμβόλαιο με τη Λιόν και ενδέχεται να μείνει ελεύθερος.

Εκτιμάται ότι οι εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού θα υπάρχουν μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες.

Στην υπόθεση του Γκαλάς –πάντως- φαίνεται ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, την στιγμή που στο τριφύλλι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x