Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Νέμεθ ο Ολυμπιακός!

Κινούμενος με άκρα μυστικότητα, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Κρίστιαν Νέμεθ! Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Ούγγρου επιθετικού, τον οποίο ήθελε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, χωρίς τελικά να τα καταφέρει λόγω των απαιτήσεων του αγγλικού συλλόγου. Διαβάστε το του www.sport-fm.gr στον Νέμεθ.

Κινούμενος με άκρα μυστικότητα, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Κρίστιαν Νέμεθ!

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Ούγγρου επιθετικού, τον οποίο ήθελε να αποκτήσει και ο Παναθηναϊκός, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, λόγω των απαιτήσεων του αγγλικού συλλόγου.

Οι Πειραιώτες προσέγγισαν τη διοίκηση της Λίβερπουλ και χωρίς… πολύ κόπο επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Απομένει και η συμφωνία με τον Νέμεθ, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα.

Με αυτή την κίνηση, ο Ολυμπιακός κλείνει... τουλάχιστον αριθμητικά την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στην επίθεση, μετά τον δανεισμό του Ματ Ντάρμπισαϊρ στη Μπέρμιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Νέμεθ (κι όχι ως δανεικό). Την περσινή σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον αγγλικό σύλλογο. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως είχε χάσει αρκετά παιχνίδια εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x