Champions League

«Με σοβαρότητα περνάει»

Ικανός να περάσει στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αν δείξει τη σοβαρότητα που πρέπει είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τζόνι Βεκρής, που εκπροσώπησε τη διοίκηση του τριφυλλιού στην σημερινή κλήρωση που έγινε στο Μονακό. «Ξεκάθαρο φαβορί», χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα, «ομάδα στα μέτρα μας» την Κοπεγχάγη», ενώ για τις αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν, τόνισε πως «πρέπει να ανταποκριθούμε στις δεδομένες δυσκολίες».

Ικανός να περάσει στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αν δείξει τη σοβαρότητα που πρέπει είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τζόνι Βεκρής, που εκπροσώπησε τη διοίκηση του τριφυλλιού στην σημερινή κλήρωση που έγινε στο Μονακό.

«Ξεκάθαρο φαβορί», χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα, «ομάδα στα μέτρα μας» την Κοπεγχάγη, ενώ για τις αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν, τόνισε πως «πρέπει να ανταποκριθούμε στις δεδομένες δυσκολίες».

Αναλυτικά:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι ένας όμιλος που αν εξαιρέσεις την Μπαρτσελόνα που είναι το ξεκάθαρο φαβορί, με την οποία εντός έχει καλή προϊστορία, μία νίκη και μία ισοπαλία, έχουμε δύο ομάδες που είναι σχετικά άγνωστες. Με σοβαρότητα, ο Παναθηναϊκός περνάει. Μπορεί να ανταπεξέλθει».

Το σχόλιό του για την Κοπεγχάγη: «Δεν περιμένουμε την Κοπεγχάγη να πρωτοτυπήσει. Είναι μια κλασική δανέζικη πειθαρχημένη ομάδα. Δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, είναι στα μέτρα μας».

Και την Ρούμπιν: «Λόγω έδρας και αποστάσεων θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δείξει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο και να ανταποκριθεί στις δεδομένες δυσκολίες. Έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Από το τέταρτο γκρουπ, η Ρούμπιν και η Οσέρ ήταν από τις δύο χειρότερες ομάδες».

«Μέχρι το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου (29/9, με Κοπεγχάγη εντός) πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ», είπε για την ετοιμότητα του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x