Stoiximan Super League

Στεναχωρημένος ο Αδαμίδης

Τη στεναχώρια της διοίκησης για την ήττα (2-1) από την Κέρκυρα μετέφερε ο Σταύρος Αδαμίδης στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» προσπάθησε ωστόσο να τους τονώσει το ηθικό, τονίζοντάς τους πως είναι αρχή ακόμα και δεν χάθηκε τίποτα.

Τη στεναχώρια της διοίκησης για την ήττα (2-1) από την Κέρκυρα μετέφερε ο Σταύρος Αδαμίδης στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» προσπάθησε ωστόσο να τους τονώσει το ηθικό, τονίζοντάς τους πως είναι αρχή ακόμα και δεν χάθηκε τίποτα.

Στις φάσεις που έχασε η ΑΕΚ, πριν δεχθεί το πρώτο τέρμα από την Κέρκυρα στάθηκε ο Νάτσο Σκόκο. «Είναι δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Ξεκινήσαμε δυνατά πιέζοντας τον αντίπαλο και στην πρώτη φάση που μας έκανε η Κέρκυρα φάγαμε γκολ. Ήταν η μοναδική της φάση σε όλο το πρώτο ημίχρονο», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σκόκο βρισκόταν περισσότερο στο κέντρο, παρά στα άκρα: «Βλέποντας ότι δεν έπαιρνα την μπάλα στα άκρα, μεταφέρθηκα στο κέντρο για να φτάνει πιο εύκολα σε μένα».

«Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν ήθελε η μπάλα να μπει μέσα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε μπροστά μας χρόνο να δουλέψουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι», είπε από την πλευρά του ο Έντερ.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απόδοσή μας. Δεχθήκαμε δύο γκολ σε δύο επιθέσεις. Ήταν δύσκολο μετά το δεύτερο γκολ να αντιδράσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην τελική προσπάθεια», ανέφερε ο σκόρερ της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x