Stoiximan Super League

Μια εβδομάδα αγωνία

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Νάτσο Σκόκο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, φορώντας τη φανέλα της Γκαζιαντεπσπόρ. Η τουρκική ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει 2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ και 1,2 ετησίως στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα και στην «Ένωση» δεν θέλουν να σκέφτονται το σενάριο να χάσουν ένα πολύτιμο «εργαλείο». Σήμερα το ραντεβού για νέο συμβόλαιο στον Μπλάνκο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Νάτσο Σκόκο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, φορώντας τη φανέλα της Γκαζιαντεπσπόρ. Η τουρκική ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει 2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ και 1,2 ετησίως στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα και στην «Ένωση» δεν θέλουν να σκέφτονται το σενάριο να χάσουν ένα πολύτιμο «εργαλείο».

Όπως γράφει η «SportDay», μάνατζερ εξακολουθούν να μεταφέρουν στους «κιτρινόμαυρους» πληροφορίες για επικείμενες προτάσεις και η ΠΑΕ εξακολουθεί να μην αποκλείει τίποτα! Αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος» δεν επιδιώκει να πουλήσει τον 25χρονο παίκτη, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα πράξει αν φτάσει μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει συναντηθεί ήδη δυο φορές με τον εκπροσώπους του Σκόκο, όμως πολύ δύσκολα θα πει το «ναι» και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο οι «κιτρινόμαυροι» θα εξετάσουν σοβαρά μια καλή πρόταση πώλησής του.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ισμαέλ Μπλάνκο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συναντηθεί σήμερα με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Γκουστάβο Οναϊντία, και ενδέχεται να του καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση. Επίσης, στη διακοπή του πρωταθλήματος θα συζητηθεί και το θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος χρωστά μια απάντηση στην «Ένωση» για την («καλή», όπως την έχει κρίνει στον αλγερινό Τύπο) πρόταση που του υποβλήθηκε.

Τις επιλογές της Λεωφόρου (περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού) και της Ριζούπολης έχει προκρίνει η διοίκηση της ΑΕΚ για να διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό. Στην «Ενωση» έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από τους υπεύθυνους πως στις 16 του μήνα, στο παιχνίδι του Europa League με τη Χάιντουκ, το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο.

Νέα (τρίτη) παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δόθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προφανώς όχι λόγω της «αυξημένης ζήτησης», όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της «Ενωσης».

Τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες στον εξαφανισμένο Κάρλος Αραούχο, στον οποίο θα γίνει διακοπή συμβολαίου.

Ταυτόχρονα θα παραδοθούν τα δύο γήπεδα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Προκειμένου να μην υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση, αποφασίστηκε να μπει στο δεύτερο γήπεδο έτοιμο χορτάρι και όχι με φυσική φύτευση (σ.σ.: η δεύτερη διαδικασία είναι χρονοβόρα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x