Stoiximan Super League

Βγενόπουλος: «Δυναμική η παρέμβαση Πατέρα»

Θέμα -που (προς στιγμήν) πήγε να ταράξει την ηρεμία που έφερε η άνετη νίκη (4-1) επί του Εργοτέλη- δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νιόπλια να εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού». Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τον Mr. Mig, ωστόσο, να μην θέλει να κάνει κάποια δήλωση, αλλά να τονίζει ότι: «Πήγε να δημιουργηθεί ένα θέμα, αλλά έπειτα από τη δυναμική παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα, τελείωσε».

Θέμα -που (προς στιγμήν) πήγε να ταράξει την ηρεμία που έφερε η άνετη νίκη (4-1) επί του Εργοτέλη- δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νιόπλια να εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τον Mr. Mig, ωστόσο, να μην θέλει να κάνει κάποια δήλωση, αλλά να τονίζει ότι: «Πήγε να δημιουργηθεί ένα θέμα, αλλά έπειτα από τη δυναμική παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα, τελείωσε. Ο Νίκος Νιόπλιας ανακάλεσε την παραίτησή του».

Σε ερώτηση για το αν η διοίκηση στηρίζει απόλυτα τον τεχνικό του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε: «Αν δεν τον στήριζε η διοίκηση, θα είχε κάνει αποδεκτή την παραίτησή του».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x