Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Αισθάνθηκα λίγο μόνος…»

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα στην απόφαση του Νίκου Νιόπλια να ανακαλέσει την παραίτησή του, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ίδιος ο τεχνικός του «τριφυλλιού». «Ο πρόεδρος εξεπλάγη όταν του είπα για την παραίτησή μου… αισθάνθηκα λίγο μόνος… δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον από τον Παναθηναϊκό», οι χαρακτηριστικές ατάκες του προπονητή των «πράσινων».

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα στην απόφαση του Νίκου Νιόπλια να ανακαλέσει την παραίτησή του, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ίδιος ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

«Ο πρόεδρος εξεπλάγην όταν του είπα για την παραίτησή μου… αισθάνθηκα λίγο μόνος… δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον από τον Παναθηναϊκό», οι χαρακτηριστικές ατάκες του προπονητή των «πράσινων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ήταν συναισθηματικός ο λόγος που είπα όσα είπα. Είχα επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος εξεπλάγη όταν του είπα για την παραίτησή μου. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποιον από τον Παναθηναϊκό, απλά αισθάνθηκα λίγο μόνος. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον πρόεδρο της ομάδας και συνεχίζουμε μαζί για να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό σε νέες επιτυχίες».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x