Stoiximan Super League

Τραυματισμός και επιστροφή για Μιραλάς

Ένας τραυματισμός έθεσε τον Κέβιν Μιραλάς εκτός μάχης για τη φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με τη Ρωσία την Τετάρτη. Ο φορ του Ολυμπιακού δεν έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων στη μέση κι επιστρέφει στην Αθήνα, όπως θα επανεξεταστεί.

Ένας τραυματισμός έθεσε τον Κέβιν Μιραλάς εκτός μάχης για τη φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με τη Ρωσία την Τετάρτη.

Ο φορ του Ολυμπιακού δεν έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων στη μέση (από ένα χτύπημα στο ματς με τον Εργοτέλη) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζορζ Λέεκενς, τον απέκλεισε από την αποστολή που αναχωρεί για τη Ρωσία την Τρίτη.

Έτσι ο 23χρονος άσος επιστρέφει την Τρίτη άπραγος στην Αθήνα με την επανεμφάνισή του στους «κόκκινους διαβόλους» να μετατίθεται πλέον για το 2011. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα περιμένουν να εξετάσουν τον Μιραλάς με την επιστροφή του στη βάση του και, όπως είναι φυσικό, υπάρχει μία ανησυχία εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Διαβολοβδομάδα

Προ των πυλών είναι το πρώτο κρας τεστ τίτλου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- θα κληθεί σε διάστημα μιας εβδομάδας να δώσει 2,5 παιχνίδια!

Τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το β’ ημίχρονο με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Χωρίς μάλιστα δύο βασικά στελέχη του, τον Ιμπαγάσα και τον Μπράβο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μέλμπεργκ.

Τα πρώτα 45 λεπτά στην Κρήτη έληξαν χωρίς σκορ (0-0), αλλά με ένα κανονικό τέρμα του Βασίλη Τοροσίδη, το οποίο κακώς δεν μέτρησε. Ο διεθνής μπακ υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Άσχετα από το αν έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας, ή να μην ξεκινήσει ποτέ λόγω της δυνατής βροχής και της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, σημασία έχει πως εκκρεμεί το β’ ημίχρονο. Η πιθανότερη ημερομηνίας διεξαγωγής του είναι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έχει το ντέρμπι με τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ (21/11), ο οποίος προέρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ η… διαβολοβδομάδα ολοκληρώνεται κόντρα στην ΑΕΚ (27/11).

Στο δύσκολο πρόγραμμα, έρχονται να προστεθούν δύο σημαντικές απουσίες (νοκ-άουτ με θλάσεις Ιμπαγάσα και Μπράβο), που δεν αποκλείεται να γίνουν τρεις αν ο Μέλμπεργκ δεν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στη φτέρνα.

Το ζητούμενο είναι να περάσουν αυτά τα παιχνίδια με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, αλλά και να διατηρήσουν το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε καλό δρόμο του Μιραλάς

Από τον Ολυμπιακό τονίζεται σε κάθε ευκαιρία ότι θα γίνει ό,τι πρέπει για να παραμείνει στην ομάδα ο Κέβιν Μιραλάς. Οι επαφές με την Σεντ Ετιέν και την πλευρά του Βέλγου μεσοεπιθετικού βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πιθανό εντός της εβδομάδες να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x