Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Προτιμούσα το γκολ να μπει αλλιώς»

Προβληματισμένος για τις φάσεις που δεν «τελειώνει» η ομάδα του παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε νίκη με περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για τη φάση του πέναλτι, είπε: «Λίγα πράγματα μπορείς να δεις καθαρά από το σημείο που καθόμουν. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, ωστόσο θα προτιμούσα να σκοράρουμε σε μία φάση απ’ αυτές που δημιουργήσαμε, καθώς τα πέναλτι συνήθως είναι αμφισβητούμενα».

Προβληματισμένος για τις φάσεις που δεν «τελειώνει» η ομάδα του παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε νίκη με περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για τη φάση του πέναλτι, είπε:

«Λίγα πράγματα μπορείς να δεις καθαρά από το σημείο που καθόμουν. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, ωστόσο θα προτιμούσα να σκοράρουμε σε μία φάση απ’ αυτές που δημιουργήσαμε, καθώς τα πέναλτι συνήθως είναι αμφισβητούμενα».

Αναλύοντας το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης, υποστήριξε: «Αυτό που συμβαίνει είναι πως ο Αστέρας, έχει καλή άμυνα, δέχεται λίγα γκολ και είναι δύσκολο να τον κερδίσεις. Βέβαια δύσκολα βάζει και γκολ, αλλά όμως είναι μία πολύ καλή ομάδα στην άμυνα. Σήμερα ήταν το γήπεδο γεμάτο νερό, κάτι που μας δυσκόλεψε. Ήταν πολύ εύκολο να γίνει κάποιο λάθος ειδικά στην άμυνα. Δείξαμε ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην συμβεί αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ήταν δικό μας, είχαμε στηθεί καλά, είχαμε καλό ρυθμό και μπαίναμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Αστέρας. Μας δυσκόλεψε περισσότερο κυρίως μ' ένα σουτ, όμως, και στο δεύτερο μέρος, οι πιο καθαρές ευκαιρίες ήταν δικές μας. Όπως αυτές των Μανιάτη, Ζαϊρί και Φουστέρ».

Ερωτηθείς για τη δυσκολία που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός να παίρνει νίκες με μεγάλες διαφορές στο σκορ, απάντησε: «Και σε μένα μου αρέσει να κερδίζουμε με περισσότερα γκολ. Φωνάζω αν δω ελεύθερο παίκτη να του δώσουν την μπάλα, αλλά δεν μ ακούν. Όταν είσαι έξω από το γήπεδο είναι εύκολο να λες τα πάντα. Όταν, όμως, ήμουν παίκτης, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει πίεση. Αν και θα θέλαμε περισσότερα γκολ, αυτό που μετράει είναι η νίκη. Ακόμη κι αυτές οι νίκες έχουν πάντως την αξία τους γιατί το 1-0 για να το κρατήσεις μέχρι το 90' θέλει προσπάθεια».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, τον Ράφικ Τζεμπούρ, ισχυρίστηκε ότι «τον είδαμε μόνο χθες. Ξέρουμε πως θα μας βοηθήσει και πως είναι ένας παίκτης που θα μας ταιριάξει».



Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x