Stoiximan Super League

Μανιάτης: «Σημασία έχει η νίκη»

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γιάννης Μανιάτης στην Τρίπολη και μάλιστα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο φινάλε, με τον Ντεγκρά να διώχνει με υπερένταση την κεφαλιά του. «Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και το ότι πήραμε τρεις βαθμούς», είπε ο διεθνής μπακ.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γιάννης Μανιάτης στην Τρίπολη και μάλιστα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στο φινάλε, με τον Ντεγκρά να διώχνει με υπερένταση την κεφαλιά του.

«Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και το ότι πήραμε τρεις βαθμούς», είπε ο διεθνής μπακ και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Συνεχίζουμε πλέον στα επόμενα παιχνίδια. Δεν είχα άγχος για την πρώτη μου εμφάνιση, την περίμενα πως και πως».

Στο 85’ πέρασε στη θέση του Φουστέρ και αγωνίστηκε στο κέντρο. «Δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω. Όπου διαλέξει ο προπονητής μου. Όποτε μου ζητηθεί και όπου μου ζητηθεί, θα βοηθήσω», ανέφερε σχετικά.

«Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο μας δυσκόλεψαν. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί», είπε από την πλευρά του ο Άριελ Ιμπαγάσα, που σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο «κινητήριος μοχλός» στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων».



Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x