Stoiximan Super League

«Νταραβέρι» ναι, συμφωνία όχι!

«Πανηγύρι» ανάλογο με αυτό που προκαλεί ο συνονόματος… Ενρίκε έχει στηθεί γύρω από το όνομα του Ματίας Ιγκλέσιας! Σύμφωνα με τις φήμες -που οργιάζουν από το απόγευμα του Σαββάτου- ο Αργεντινός χαφ «κλείνει» στην ΑΕΚ, στέλνει τον Λεονάρντο στη Λάρισα και οδηγεί την τελευταία να ψάχνει θέση ξένου για να τον χωρέσει. Παρόλο, όμως, που όλες οι… εν λόγω επαφές έχουν βάση, καμία από αυτές δεν έχει οδηγήσει (ακόμα) σε συμφωνία.

«Πανηγύρι» ανάλογο με αυτό που προκαλεί ο συνονόματος… Ενρίκε έχει στηθεί γύρω από το όνομα του Ματίας Ιγκλέσιας!

Σύμφωνα με τις φήμες -που οργιάζουν από το απόγευμα του Σαββάτου- ο Αργεντινός χαφ «κλείνει» στην ΑΕΚ, στέλνει τον Λεονάρντο στη Λάρισα και οδηγεί την τελευταία να ψάχνει θέση ξένου για να τον χωρέσει.

Παρόλο, όμως, που όλες οι… εν λόγω επαφές έχουν βάση, καμία από αυτές δεν έχει οδηγήσει (ακόμα) σε συμφωνία.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιγκλέσιας είναι δεδομένο. Επίσης, δεδομένη είναι η θέληση της Λάρισας να ενισχυθεί, στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ούτε από την πλευρά της «Ένωσης», όμως -ούτε από εκείνη των «βυσσινί» δεν επιβεβαιώνεται πως ο συνδυασμός των δύο… δεδομένων θα υλοποιήσει το σενάριο που κυκλοφορεί.

Αυτό που κάνει λόγο για συμφωνία στη μεταγραφή του Ιγκλέσιας, δανεισμού (στο πλαίσιο της) του Λεονάρντο και παραμονή αμφότερων μέχρι το καλοκαίρι στη Λάρισα. Διότι υπάρχουν δύο παράγοντες, που εξακολουθούν να ισχύουν και θα πρέπει να εξαλειφθούν (ή έστω να… ρυθμιστούν) προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο:

α) Να δεχτεί ο Λεονάρντο τη μετακίνησή του στη Λάρισα και β) να «χωρίσουν» οι δρόμοι ΑΕΛ και Μακίνουα, προκειμένου να αδειάσει η θέση ξένου που απαιτείται.

Η δεύτερη προϋπόθεση, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της Λάρισας, είναι σε καλό δρόμο. Αν, λοιπόν, ολοκληρωθεί έτσι και ταυτόχρονα συνδυαστεί με τη συγκατάθεση του Βραζιλιάνου, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο Ιγκλέσιας και Λεονάρντο να γίνουν συμπαίκτες (στην ΑΕΛ μέχρι το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ μετά από αυτό).

Αν πάλι δεν συμβεί έτσι, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τα «βάψει μαύρα». Έχοντας ενισχυθεί στη θέση του αμυντικού χαφ (Μίτσελ) και διαθέτοντας ήδη αρκετούς παίκτες σε αυτή, θα επιδιώξει να συμφωνήσει το καλοκαίρι (ή ενόψει αυτού) με τη Λάρισα για να αποκτήσει τον Αργεντινό χαφ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x