Stoiximan Super League

Ζιλμπέρτο: «Όλα γίνονται…»

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παρότι πρέπει να ανατρέψει το 2-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δείτε τι είπε για τη ρεβάνς με την «Ένωση», τα όσα ακούστηκαν σχετικά με το μέλλον του και το σχόλιό για το ματς με τον Εργοτέλη.

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παρότι πρέπει να ανατρέψει το 2-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος του «τριφυλλιού» στη Nova:

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Χρειαζόμαστε ένα γρήγορο γκολ και υπομονή. Εάν πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε μπορούμε ακόμα και να ψάξουμε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Όλα γίνονται και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την πρόκριση».

Για το θέμα της παραμονής του ή όχι στον Παναθηναϊκό: «Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά. Εγώ είμαι ακόμα εδώ για τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου μου. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση για το τι θα γίνει. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τη δουλειά μου μέχρι το τέλος».

Για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη: «Μετά το 2-0 τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα στο παρελθόν σε κάποια ματς χάσαμε βαθμούς, αλλά τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να παίρνουμε βαθμούς και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x