Stoiximan Super League

Γιάχιτς: «Και τώρα ο Παναθηναϊκός»!

Τη στροφή όλων στην ΑΕΚ στην κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε Σανέλ Γιάχιτς. Μιλώντας μετά το ματς με την Ξάνθη (0-2), ο Βόσνιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και υποσχέθηκε πως εκείνη θα κάνει τα πάντα την Τετάρτη για να πάρει την πρόκριση.

Τη στροφή όλων στην ΑΕΚ στην κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε Σανέλ Γιάχιτς.

Μιλώντας μετά το ματς με την Ξάνθη (0-2), ο Βόσνιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και υποσχέθηκε πως εκείνη θα κάνει τα πάντα την Τετάρτη για να πάρει την πρόκριση.

«Είναι αλήθεια ότι θέλαμε μια καλή εμφάνιση, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό. Όμως σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και γι’ αυτό σκεφτόμασταν μέχρι σήμερα μόνο αυτό με την Ξάνθη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς του Κυπέλλου, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό και εννοείται πως θέλουμε να νικήσουμε κι εκεί», ανέφερε ο Γιάχιτς.

Αφού εξέφρασε, λοιπόν, την άποψη πως «παίξαμε όλοι πολύ καλά σήμερα και δείξαμε με την εμφάνιση μας ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις», κατέληξε: «Σαν ομάδα έχουμε ποιότητα και βάθος πάγκου, το οποίο μας επιτρέπει να καλύψουμε κάθε απουσία. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, αλλά όποιος παίξει, θα παλέψει για την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x