Stoiximan Super League

Ντιέ: «Για τον πρόεδρο»!

Τα χαμόγελα… περίσσευαν στα αποδυτήρια της Καβάλας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (1-1), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης -σε αντίθεση με την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των «κυανέρυθρων». Οι «αργοναύτες» είχαν διάθεση για λίγα λόγια, με τον σκόρερ τους, Σερζ Ντιέ, να δηλώνει: «Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον πρόεδρο» και τον Ντουγκλάο να τονίζει: «Καταφέραμε να αντιδράσουμε».

Τα χαμόγελα… περίσσευαν στα αποδυτήρια της Καβάλας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (1-1), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης -σε αντίθεση με την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των «κυανέρυθρων».

Οι «αργοναύτες» είχαν διάθεση για λίγα λόγια, με τον σκόρερ τους, Σερζ Ντιέ, να δηλώνει: «Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον πρόεδρο» και τον Ντουγκλάο να τονίζει: «Καταφέραμε να αντιδράσουμε».

Οι δηλώσεις του Ντιέ: «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθειά μας για έξοδο στην Ευρώπη. Κάθε μας είναι μία… μάχη! Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον πρόεδρο, Σταύρο Ψωμιάδη. Στην Καβάλα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».

Οι δηλώσεις του Ντουγκλάο: «Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κομβικός σημείο του παιχνιδιού, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και πήραμε τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας».

Από τη μεριά των γηπεδούχων, δεν θέλησε να μιλήσει κάποιος παίκτης…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x