Stoiximan Super League

Κάσπερτσακ: «Φοβηθήκαμε»

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της λήξης της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την Καβάλα (1-1), ότι φοβήθηκε μήπως η ομάδα του δεν καταφέρει, τελικά, να πετύχει το στόχο της, να πάρει, δηλαδή, ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, όπως τόνισε: «…η ισοφάριση στο τέλος δείχνει ότι η ομάδα έχει κουράγιο», ενώ σημείωσε: «…μας ενοχλεί που δεν κερδίσαμε σήμερα»!

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της λήξης της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την Καβάλα (1-1), ότι φοβήθηκε μήπως η ομάδα του δεν καταφέρει, τελικά, να πετύχει το στόχο της, να πάρει, δηλαδή, ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, όπως τόνισε: «…η ισοφάριση στο τέλος δείχνει ότι η ομάδα έχει κουράγιο», ενώ σημείωσε: «…μας ενοχλεί που δεν κερδίσαμε σήμερα»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τεχνικού των «αργοναυτών»:

«Σίγουρα, φοβηθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι δε θα πετύχουμε το στόχο μας. Η Καβάλα αξίζει περισσότερα. Σήμερα παρουσιάσαμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό το βάζουμε σαν θέμα, γιατί δεν παρατήσαμε τον αγώνα στο τέλος. Δυστυχώς, κάναμε λάθος στο γκολ που δεχθήκαμε. Σίγουρα, η ισοφάριση στο τέλος δείχνει ότι η ομάδα έχει κουράγιο, έχει κάτι καλό και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά συνεχίζουμε. Είμαστε σε μια περίοδο που ψάχνουμε το καλό αποτέλεσμα, για αυτό μας ενοχλεί που δεν κερδίσαμε σήμερα. Μπορώ να πω ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως ήμασταν καλοί στη δημιουργία παιχνιδιού».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x