Stoiximan Super League

Κανονικά ο Δέλλας

Ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ έβγαλε ο Τραϊανός Δέλλας, δείχνοντας ότι έχει οριστικά ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο έμπειρος αμυντικός της «Ένωσης» βρίσκεται στο πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο οποίο ενδέχεται οι σκάουτερ να είναι περισσότεροι από τον κόσμο, αφού το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και κατάσκοποι έξι ομάδων θα βρίσκονται στις εξέδρες!

Ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ έβγαλε ο Τραϊανός Δέλλας, δείχνοντας ότι έχει οριστικά ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο έμπειρος αμυντικός της «Ένωσης» βρίσκεται στο πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο οποίο ενδέχεται οι σκάουτερ να είναι περισσότεροι από τον κόσμο, αφού το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και κατάσκοποι έξι ομάδων θα βρίσκονται στις εξέδρες!

Για περίπου δύο ώρες, όσες κράτησε δηλαδή και η προπόνηση, γυμνάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» δεν ένιωσε καμία ενόχληση, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον Πανιώνιο, παιχνίδι στο οποίο επανέρχεται και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από την άμυνα του «Δικεφάλου».

Στο μεταξύ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

Για το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί στις 17:00 και νωρίτερα στις 16.15, ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Φεστιβάλ κατασκοπείας

Σκάουτερ από τουλάχιστον έξι ομάδες θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και του Πανιωνίου. Πιο συγκεκριμένα Νιούκαστλ, Σαμπντόρια, Λεβερκούζεν, Οσέρ, Μακάμπι Χάιφα και Πάρμα θα έχουν ανθρώπους του στο γήπεδο, αν και δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλοι. Στο στόχαστρο βρίσκεται σίγουρα ο Γρηγόρης Μάκος, αλλά και οι Νάτσο Σκόκο, Ίσμαελ Μπλάνκο.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x