Stoiximan Super League

Δεν… στρεσάρεται η ΑΕΚ!

Απόλυτα ψύχραιμη μπροστά στον «μπαμπούλα» της UEFA παραμένει η ΑΕΚ. Η ΠΑΕ απέστειλε την Παρασκευή τα έγγραφα που απαιτούνταν για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και παρόλο που από εκείνα έλειπαν οι υπογραφές τριών παικτών, δεν έχει -προς το παρόν- λόγο να ανησυχεί για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Απόλυτα ψύχραιμη μπροστά στον «μπαμπούλα» της UEFA παραμένει η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ απέστειλε την Παρασκευή τα έγγραφα που απαιτούνταν για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και παρόλο που από εκείνα έλειπαν οι υπογραφές τριών παικτών, δεν έχει -προς το παρόν- λόγο να ανησυχεί για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Στο φάκελο που απέστειλε η «Ένωση» προς την ομοσπονδία περιέχονταν (εκτός των άλλων) και τα έγγραφα με τις υπογραφές όλων των παικτών -πλην τριών.

Εκείνοι εκφράζεται αισιοδοξία από την ΠΑΕ ότι θα έχουν υπογράψει μέχρι τη Δευτέρα και -μέσω της αποστολής συμπληρωματικού φακέλου- το θέμα θα κλείσει χωρίς εκκρεμότητες.

Ακόμα, όμως και αν μείνουν τέτοιες (εφόσον οι τρεις, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν υπογράψουν) δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν απλώς αναγνώριση οφειλών. Το σημαντικό (και πραγματικά δεσμευτικό από την UEFA) είναι η «Ένωση» να έχει καλύψει τις οφειλές του 2010 ως τις 31 Μαρτίου (όπως, άλλωστε, δεσμεύτηκε την Πέμπτη απέναντι στους ποδοσφαιριστές της).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x