Stoiximan Super League

«Νικάτε ή μένετε στην Κρήτη»

Η κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη είναι οριακή για την Ένωση και αυτό φρόντισαν να… υπενθυμίσουν στους παίκτες οι περίπου 70 οπαδοί της ομάδας που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο της Κρήτης, συνεχίζοντας αυτό που είχαν αρχίσει μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών, παρά την απουσία του, ο Σταύρος Αδαμίδης, λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης ενώ οι μόνοι που αποθεώθηκαν ήταν οι Χιμένεθ, Μπλάνκο και Γεωργέας.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη είναι οριακή για την Ένωση και αυτό φρόντισαν να… υπενθυμίσουν στους παίκτες οι περίπου 70 οπαδοί της ομάδας που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο της Κρήτης, συνεχίζοντας αυτό που είχαν αρχίσει μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών, παρά την απουσία του, ο Σταύρος Αδαμίδης, λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης ενώ οι μόνοι που αποθεώθηκαν ήταν οι Χιμένεθ, Μπλάνκο και Γεωργέας.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πέρυσι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν συνηθισμένοι να γνωρίζουν αποθεωτικές υποδοχές στο Ηράκλειο, φέτος τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Οι οπαδοί της Ένωσης, εξαγριωμένοι, συγκεντρώθηκαν και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, αλλά και τις ενέργειες της διοίκησης.

Εξάλλου, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. «Αν δεν νικήσετε, θα μείνετε στην Κρήτη», ήταν το μήνυμα που κυριαρχούσε προς τους παίκτες οι οποίοι με εξαίρεση του Γεωργέα, Μπλάνκο και Χιμένεθ που αποθεώθηκαν, αποδοκιμάστηκαν.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός και τα συνθήματα αποδοκιμασιών των φίλων της Ένωσης είχαν ως κύριο αποδέκτη τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο κυρίως λόγο της μη-ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο, αλλά και συνολικά για τις ενέργειές του. Λεκτική επίθεση δέχθηκε και ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ κάποια στιγμή ανταπέδωσε… φραστικά με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα», αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων του αεροδρομίου, η ένταση εκτονώθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x