Stoiximan Super League

Έγινε η πρόταση στον Μπλάνκο

Την τελική πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία είναι βελτιωμένη κατά 100.000 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη, έστειλε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επιβεβαίωσε την πρόθεση που είχε διαρρεύσει από το βράδυ της Πέμπτης και ζήτησε (μέσα στις επόμενες μέρες) την απάντηση του «Ζορό» για το αν θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Την τελική πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία είναι βελτιωμένη κατά 100.000 ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη, έστειλε η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» επιβεβαίωσε την πρόθεση που είχε διαρρεύσει από το βράδυ της Πέμπτης και ζήτησε (μέσα στις επόμενες μέρες) την απάντηση του «Ζορό» για το αν θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η πρόταση αφορά και πάλι συμβόλαιο δύο ετών που περιλαμβάνει, όμως, υψηλότερες πάγιες αποδοχές. Προβλέπει, δηλαδή, 100.000 ευρώ περισσότερα από την προηγούμενη που είχε κατατεθεί (600.000 αντι 500.000) συν τα ακόλουθα μπόνους:

-150.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος ή είσοδο στους ομίλους του Champions League

-20.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου

-20.000 ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League

Οι διαφορές

Η τελική πρόταση της ΑΕΚ είναι βελτιωμένη ως προς τις πάγιες αποδοχές του παίκτη. Αυτή η αλλαγή έχει προέλθει από την αφαίρεση του πριμ συμμετοχών που υπήρχε στην προηγούμενη πρόταση που είχε καταθέσει η Ένωση. Βάσει την προηγούμενης πρότασης, ο παίκτης θα λάμβανε περίπου 100.000 ευρώ εάν συμπλήρωνε 40 συμμετοχές σε κάθε αγωνιστική σεζόν.

Η απάντηση

Στην ΑΕΚ θέλουν όσο το δυνατόν το συντομότερο να γνωρίζουν την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη διοίκηση της Ένωσης μεταφέρθηκε στον Αργεντινό η διάθεση να δοθεί η απάντηση του μέσα σε διάστημα δύο-τριών εβδομάδων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδραση από την πλευρά του Μπλάνκο και αν η τελική πρόταση της ΑΕΚ τον ικανοποιεί. Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο παίκτης δήλωνε δυσαρεστημένος από την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε μέχρι να γίνει η πρόταση της ΑΕΚ, κάτι που το εξέλαβε από την πλευρά της Ένωσης σαν έλλειψη (πραγματικού) ενδιαφέροντος να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του.

Κι όλα αυτά την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει εντείνει την προσπάθεια να «κλείσει» τον παίκτη, εκμεταλλευόμενος τη χαρακτηριστική καθυστέρηση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x