Stoiximan Super League

Ισ-MAIL… Μπλάνκο!

Το e-mail με την πρόταση της ΑΕΚ στον Ίσμαελ Μπλάνκο έφτασε… επιτέλους στους εκπροσώπους του. Μαζί του η «μπάλα», για το αν θα μείνει στην «Ένωση», έφτασε πλέον στο δικό του γήπεδο. Δεδομένου ότι είναι η τελική… πάσα που παίρνει από την ΠΑΕ, ο «Ζορό» είναι ο μόνος που αποφασίζει πια αν θα σκοράρει ξανά στην ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» οπαδών!

Το e-mail με την πρόταση της ΑΕΚ στον Ίσμαελ Μπλάνκο έφτασε… επιτέλους στους εκπροσώπους του.

Μαζί του η «μπάλα», για το αν θα μείνει στην «Ένωση», έφτασε πλέον στο δικό του γήπεδο.

Δεδομένου ότι είναι η τελική… πάσα που παίρνει από την ΠΑΕ, ο «Ζορό» είναι ο μόνος που αποφασίζει πια αν θα σκοράρει ξανά στην ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» οπαδών!

Οι πάγιες αποδοχές που προτείνονται στον Μπλάνκο (σημείο όπου «σκάλωναν» κυρίως οι προηγούμενες προσπάθειες για συμφωνία) είναι αισθητά αυξημένες -δεδομένης της εποχής, αλλά και της κατάστασης ειδικά στην ΑΕΚ. Ξεκαθαρίστηκε, δε, στο mail που εστάλη στους εκπροσώπους του, πως οι 600.000 ευρώ που (βρέξει-χιονίσει) προβλέπονται ετησίως για τον Αργεντινό θεωρούνται ως «ταβάνι» από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Τα μπόνους, δε, που προσφέρει (150.000 για κατάκτηση πρωταθλήματος ή είσοδο στους ομίλους του Champions League, 20.000 για κατάκτηση Κυπέλλου, 20.000 για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League) εκτιμώνται από την «Ένωση» ως αρκετά δελεαστικά -επιπλέον- στοιχεία για να πει το «ναι».

Όπως και να ‘χει, πάντως, οποιαδήποτε πρόβλεψη, για το αν αυτή θα είναι τελικά η λέξη που θα βγει από τα χείλη του «Ζορό», θα ήταν παρακινδυνευμένη. Όχι επειδή εκείνος δεν θέλει πλέον να μείνει στην ομάδα (αυτό, άλλωστε, το αποδεικνύει όποτε δεν είναι… αναπληρωματικός του Μπαχά).

Αλλά επειδή είναι δεδομένη τόσο η δυνατότητα (ακόμα και αυτού) του Παναθηναϊκού να προσφέρει περισσότερα χρήματα, όσο και η αβεβαιότητα που είχε αρχίσει να νιώθει ο Μπλάνκο για το αν θεωρείται πολύτιμο στέλεχος της ομάδας.

Αν Χιμένεθ και διοίκηση τον πείσουν γι’ αυτό -έστω και στο 1/10 από αυτό που το κάνει ο κόσμος- και ταυτόχρονα η οικονομική διαφορά με τις άλλες προτάσεις που (σχεδόν βέβαια) θα του κατατεθούν δεν είναι αναπόφευκτο να φέρει σκέψεις «είναι πολλά τα λεφτά, Ίσμαελ», ο Μπλάνκο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραμείνει ο πιο αξιόπιστος παίκτης της ΑΕΚ.

Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x