Stoiximan Super League

Ρουμπάκης: «Ο ΟΦΗ πρέπει να διεκδικεί την Ευρώπη»

Η χθεσινή νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Λεβαδειακού κράτησε την ομάδα του Ηρακλείου στην Α’ εθνική μετά από μία δύσκολη σεζόν. Ο αμυντικός των Κρητικών, Μανώλης Ρουμπάκης, μίλησε στον SuperΣπορ FM 94.6 για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η χθεσινή νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Λεβαδειακού κράτησε την ομάδα του Ηρακλείου στην Α’ εθνική μετά από μία δύσκολη σεζόν. Ο αμυντικός των Κρητικών, Μανώλης Ρουμπάκης, μίλησε στον SuperΣπορ FM 94.6 για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε και φτάσαμε στο σημείο, ώστε να διεκδικούμε στο τέλος την παραμονή μας. Σίγουρα δεν είναι επιτυχία για τα δεδομένα και την ιστορία της ομάδας να εξασφαλίζουμε την σωτηρία μας την τελευταία αγωνιστική, αλλά έτσι όπως ήρθαν οι συγκυρίες ίσως είναι επιτυχία, γιατί σε κάποιο σημείο πολύ δύσκολα πιστέψαμε και εμείς ότι θα τα καταφέρουμε. Βέβαια στην αρχή του πρωταθλήματος θεωρούσαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι λόγω ατυχίας και κάποιων συγκυριών βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση, αλλά ευτυχώς στο τέλος ευτυχήσαμε να τα καταφέρουμε».

Συνολικά, ο 27χρονος αμυντικός πιστεύει πως η τελική βαθμολογία είναι δίκαιη, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων: «Πιστεύω ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη σε όλες τις θέσεις του πρωταθλήματος, αν και μπορούσαν κάποιες ομάδες να τερματίσουν υψηλότερα. Ας πούμε ο Ιωνικός δεν γνωρίζω το λόγο που στο τέλος βρέθηκε τόσο χαμηλά γιατί έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Επίσης η Καλαμαριά τα πήγε αρκετά καλά, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Βέβαια ο Ηρακλής μου άρεσε περισσότερο από όλες τις ομάδες».

Ο Μανώλης Ρουμπάκης μίλησε και για τον Παναθηναϊκό, του οποίου φόρεσε τη φανέλα: «Μπήκαν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα αν και δεν γνωρίζω τους στόχους της διοίκησης. Από την στιγμή που κάνεις ανανέωση, ίσως η 3η θέση να μην είναι αποτυχία. Για τον κόσμο βέβαια αυτή η θέση είναι απογοητευτική, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ίσως αυτά τα νέα παιδιά σε 2-3 χρόνια να μπορούν να προσφέρουν περισσότερα».

Όσο για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ο αριστερός μπακ δείχνει να είναι αισιόδοξος: «Αν και δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω γι αυτά τα θέματα, είναι βέβαιο ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά. Η θέση της ομάδας είναι να βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι ομάδες που διεκδίκησαν φέτος την έξοδο τους στο κύπελλο UEFA ότι είναι ανώτερες από εμάς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x