Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι»

Στις δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός για να καθαρίσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ () στην Τούμπα, στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. «Χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στις δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός για να καθαρίσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-1) στην Τούμπα, στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. «Χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η αίσθησή μου είναι ότι χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υπό τον έλεγχο μας τον αγώνα, πετύχαμε γκολ και χάσαμε δύο καθαρές ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν αποτέλεσμα μίας σειράς λαθών, σε μία δύσκολη στιγμή. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μας πίεσε, έγινε η φάση του πέναλτι και εκεί χάθηκε ο έλεγχος. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ο ΠΑΟΚ έδειχνε να σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης. Στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαμε να πάρουμε ισοπαλία. Λυπόμαστε επειδή θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει από σήμερα το πρωτάθλημα. Χάσαμε από ένα απίστευτο πρώτο γκολ και ένα πέναλτι», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν, αναφερόμενος…

Στην φάση του πέναλτι: «Για το πέναλτι δεν ξέρω αν είναι, πρέπει να το δω στην τηλεόραση. Οι ποδοσφαιριστές λένε ότι δεν ήταν πέναλτι. Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό διότι μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όλοι ασχολούνται με τη διαιτησία».

Στα μέτρα ασφαλείας: «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε αν έχει πολλή ή λίγη αστυνομία. Εμένα δεν μου αρέσουν τα ματς χωρίς κόσμο. Για την ατμόσφαιρα δεν έχω να πω τίποτα, ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα του».

Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το Κύπελλο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ, διότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα υποστηρίξει πολύ την ομάδα του. Το 0-0 που πήρε ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό είναι περίεργο διότι η ΑΕΚ έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν εδώ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι».

Στις επίμαχες κασέτες, το περιεχόμενο των οποίων δημοσιοποίησε ο Αλέξης Κούγιας: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Ξέρω ότι γίνεται πολύ φασαρία. Εγώ είμαι μέσα στο παιχνίδι και με απασχολεί να παίζει καλά η ομάδα μου. Αυτά που απασχολούν εσάς, τα οποία δεν καταλαβαίνω διότι δεν γνωρίζω ελληνικά, δεν με αφορούν τόσο. Εμένα με αφορά η ήττα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x