Stoiximan Super League

«Δεν σταθήκαμε άσχημα»!

Εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-1) εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο τεχνικός των «Αργοναυτών» εξέφρασε την άποψη πως οι παίκτες του δε στάθηκαν άσχημα στο «Καραϊσκάκη» και χαρακτήρισε καθοριστικό σημείο για την ήττα το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν από τον Τζεμπούρ.

Εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-1) εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο τεχνικός των «Αργοναυτών» εξέφρασε την άποψη πως οι παίκτες του δε στάθηκαν άσχημα στο «Καραϊσκάκη» και χαρακτήρισε καθοριστικό σημείο για την ήττα το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν από τον Τζεμπούρ.

«Ήρθαμε εδώ για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε ο Μαντζουράκης και συνέχισε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Εν πάση περιπτώσει, δεν σταθήκαμε άσχημα. Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιστεύω ότι το σημείο που έπαιξε ρόλο ήταν όταν έγινε το 2-1».

Αφού παραδέχθηκε, δε, πώς «δεν μπορούσαμε μετά την ισοφάριση να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό», κατέληξε: «Αμέσως μετά ήρθε και το τρίτο γκολ, ξεδιπλώθηκε ο Ολυμπιακός και νίκησε δίκαια. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που στο πρωτάθλημα απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x