Stoiximan Super League

Έρχονται αλλαγές στην ΑΕΚ!

Νέο «λιφτινγκ», μετά από αυτό που χρειάστηκε να κάνει στη Λάρισα, ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ δεν… επιτρέπεται να μην πάρει τη νίκη με τον Ηρακλή -αν θέλει να πλασαριστεί ευνοϊκά στα play-off- ωστόσο τιμωρίες, τραυματισμοί και… Ατρόμητος (ενόψει τελικού) δεν της επιτρέπουν να την κυνηγήσει χωρίς νέες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Νέο «λιφτινγκ», μετά από αυτό που χρειάστηκε να κάνει στη Λάρισα, ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ δεν… επιτρέπεται να μην πάρει τη νίκη με τον Ηρακλή -αν θέλει να πλασαριστεί ευνοϊκά στα play-off- ωστόσο τιμωρίες, τραυματισμοί και… Ατρόμητος (ενόψει τελικού) δεν της επιτρέπουν να την κυνηγήσει χωρίς νέες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική (συνδυαζόμενο, ει δυνατόν, με αδυναμία του Άρη να το κατακτήσει στην Ξάνθη) θα στείλει την ΑΕΚ στα play-off με την υπάρχουσα -αναστρέψιμη- διαφορά των δύο πόντων από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, η «Ένωση» θα στερηθεί πολλά από τα «όπλα» της για να το κατακτήσει την Κυριακή.

Κι αυτό διότι, πέραν των Λυμπερόπουλου, Γεωργέα και Καράμπελα (που… εκούσια θα εκτίσουν τιμωρία καρτών στο συγκεκριμένο ματς), από αυτό θα λείπουν κατά πάσα πιθανότατα και οι Δέλλας-Μίτσελ (που έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και δύσκολα θα ρισκάρουν υποτροπή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου).

Έτσι, οι σκέψεις του Χιμένεθ για την αντικατάστασή τους (όπως φάνηκε τουλάχιστον από την προπόνηση της Τετάρτης) προβλέπουν τους Νταντόμο και Γιάχιτς για τα άκρα της άμυνας και τους Ματέος-Μανωλά για το κέντρο της. Οι τέσσερις θέσεις του ρόμβου στα χαφ (εφόσον αυτός επανέλθει) θα καλυφθούν πιθανότατα από τους Ντιόπ, Μάκο, Λαγό και Γκερέιρο, ενώ στην επίθεση (παρόλο που δοκιμάστηκε και ο Μπαχά) παρτενέρ του Σκόκο θα είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Όπως και να ‘χει, περισσότερα συμπεράσματα για τα πλάνα του Χιμένεθ θα φανούν μετά και την αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο προπονητήριο των Σπάτων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x