Stoiximan Super League

«Άλλα είκοσι πρωταθλήματα»!

Ονειρικό φινάλε για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό! , «15 στα 15» στο Καραϊσκάκη, συγκινητικό «αντίο» στον Νικοπολίδη, στέψη μέσα σε κλίμα αποθέωσης και υπόσχεση Μαρινάκη για «άλλα 20 πρωταθλήματα μέσα στο ναό μας»! Το www.sport-fm.gr σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν.

Ονειρικό φινάλε για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Έξι γκολ στη Λάρισα, «15 στα 15» στο Καραϊσκάκη, συγκινητικό «αντίο» στον Νικοπολίδη, στέψη μέσα σε κλίμα αποθέωσης και υπόσχεση Μαρινάκη για «άλλα 20 πρωταθλήματα μέσα στο ναό μας»!

Το www.sport-fm.gr σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν.



Η φιέστα του Ολυμπιακού!

22:52 Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο!

21:51 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανεβαίνει στην εξέδρα και μαζί με τους Νικοπολίδη και Τοροσίδη, θα σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή! Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής Ελλάδας για 38η φορά στη ιστορία του και 13η τα τελευταία 15 χρόνια!

21:49 Βγαίνουν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης και Αντώνης Νικοπολίδης!

21:48 Τώρα βγαίνουν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Οπότε, πλησιάζει η ώρα της απονομής

- Κάθε παίκτης φοράει τη φανέλα με το νούμερο 38 στην πλάτη και παίρνει και το μετάλλιο του.

21:39 Ένας ένας τώρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν για την απονομή!

- Ο Φερεντίνος λέει το μικρό όνομα και το επώνυμο ο κόσμος του Ολυμπιακού!

21:35 Ακολουθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

21:34 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει πρώτος!

21:33 Ο Χρήστος Φερεντίνος, γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, είναι ο παρουσιαστής της φιέστας.

21:30 Ο Ιμπαγάσα δεν κρατιέται! Θέλει να βγει και να χορέψει με τα κορίτσια, αλλά οι συμπαίκτες του τον κρατάνε μαζί τους στη φυσούνα!

21:27 Οι κοπέλες έβγαλαν τις μπλούζες τους… και έμειναν με πιο… μικρά ερυθρόλευκα μπλουζάκια!

21:20 Ρεσιτάλ δίνουν τα κορίτσια!

21:17 Ξεκίνησε η φιέστα του πρωταθλητή Ολυμπιακού! Πάρα πολλές χορεύτριες (πανέμορφες…), ντυμένες στα ερυθρόλευκα, μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και χορεύουν υπό τους ήχους της Μελίνας Μερκούρη και των Παιδιών του Πειραιά! Χαράς στο κουράγιο τους, πάντως, με τόσο κρύο και τέτοια βροχή…

21:11 Ένας ένας θα (ξανα)μπουν στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού. Τελευταίοι θα μπουν οι αρχηγοί, Τοροσίδης και Νικοπολίδης.

21:10 Ένας διάδρομος, κάτι σαν… κόκκινο χαλί, έχει στηθεί μπροστά από την εξέδρα που θα γίνει η απονομή. Οι ιθύνοντες, πάντως, θα παρακαλάνε να μην δυναμώσει κι άλλο η βροχή…

20:56 Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άρχισαν να στήνουν την εξέδρα, όπου θα γίνει η απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό! Το πάρτι ξεκίνησε στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

20:53 Με το που τελείωσε το ματς άρχισε να βρέχει και πάλι… Ποσώς ενδιαφέρει, όμως, τους φίλους του Ολυμπιακού που γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος!





90' Λήξη του αγώνα.

76' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Μιραλάς… κερνάει, Φετφατζίδης σκοράρει! Καταπληκτική συνεργασία των δύο, σουτ στην κίνηση του πιτσιρικά του Ολυμπιακού και 6-0 οι «ερυθρόλευκοι»!

69' Συγκλονιστικές στιγμές στο «Γ. Καραϊσκάκης»… Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παραχωρήσει τη θέση του στον Μέγερι και κάπου εδώ μπαίνουν οι «τίτλοι τέλους» στη σπουδαία καριέρα του κορυφαίου Έλληνα τερματοφύλακα των τελευταίων ετών. Όλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος στο φαληρικό γήπεδο και τον αποθέωσε, ενώ οι συμπαίκτες του πήγαν κοντά του και του έδωσαν ένας ένας το χέρι.

65' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Λάθος του Αμπάρη, η μπάλα θα φτάσει στον Πάντελιτς, ο οποίος, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλασάρει πολύ όμορφα στην κενή εστία και «γράφει» το 5-0!

64' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, στη θέση του Τζεμπούρ περνάει ο Πάντελιτς.

63' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, κεφαλιά του Μέλμπεργκ και… 4-0 για τους Πειραιώτες!

Τα τρία πρώτα γκολ του Ολυμπιακού



54' Εντυπωσιακό πλασέ του Φετφατζίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

46' Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Διπλή αλλαγή για τη Λάρισα με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Μελίσσης θα περάσει στο ματς στη θέση του Ταυλαρίδη και ο Βελάσκο στη θέση του Πλιάγκα.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

- Με 6 γκολ και 7 ασίστ κλείνει η σεζόν για τον Ριέρα.

- Ο Ριέρα δέχτηκε, λίγο νωρίτερα, ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Αμπουμπακάρι και έπεσε, σφαδάζοντας από τους πόνους, στο χορτάρι. Βγήκε για λίγο εκτός, αλλά ξαναμπήκε. Τελικά, αφού δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνέψει, ζήτησε αλλαγή.

37' Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του θα περάσει ο Φετφατζίδης. Αποθεώνεται ο Ισπανός.

30' Έχει πέσει κάπως ο ρυθμός, ο Ολυμπιακός, ωστόσο, συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία…

- Δώδεκα, πλέον, τα γκολ του Φουστέρ με την ερυθρόλευκη φανέλα, τα επτά -σε δέκα εμφανίσεις- έφτασε ο Τζεμπούρ!

20' Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει αφήσει τη Λάρισα να πάρει… ανάσα και συνεχίζει να πιέζει για να πετύχει κι άλλα γκολ!

19' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει και τέταρτο γκολ! Ατομική ενέργεια του Μιραλάς και σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί, κάθετο δοκάρι του Αμπάρη.

17' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Κόρνερ του Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ κοντρολάρει με το στήθος και με σουτ, λίγο έξω από την περιοχή της Λάρισας, κάνει το 3-0! Φανταστικό γκολ!

14' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Φάση… καρμπόν με το πρώτο γκολ! Μόνο τα πρόσωπα άλλαξαν… Σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, με τη… βοήθεια και των αμυντικών της Λάρισας, ο Φουστέρ θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη και θα «γράψει» το 2-0!

8' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εξαιρετική σέντρα του Ριέρα από δεξιά, κεφαλιά-«ψαράκι» του Τζεμπούρ και… 1-0 για τους «ερυθρόλευκους»!

5' Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα! Σέντρα του Κουζέν από δεξιά, ο Μετίν, ανενόχλητος, θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.

4' Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αναγνωριστικές μπαλιές και από τις δύο ομάδες…

1' Ο αγώνας ξεκίνησε!



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (69' Μέγερι), Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ (64' Πάντελιτς), Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβ. Παπαδόπουλος, Ριέρα (37' Φετφατζίδης)

Στον πάγκο: Ζαϊρί, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (46' Μελίσσης), Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας, Πλιάγκας (46' Βελάσκο), Κατσιαρός

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Βούζας, Καρανίκας, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»

Μικρά-μικρά

18:55 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βραβεύει τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

18:50 Δέος! Ο Ολυμπιακός και η Vodafone βραβεύει τον Αντώνη Νικοπολίδη, που σήμερα «κρεμάει» τα γάντια του… Αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς! «Αντωνάκη, είσαι τρέλα, με την κόκκινη φανέλα» φωνάζει εν χορώ ο κόσμος!

18:43 Η Vodafone βραβεύει τον Κέβιν Μιραλάς ως τον MVP του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2010/11!

18:35 Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βράβευσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου. Η τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στον Γιάννη Μώραλη από τον παλαίμαχο άσο του Θρύλου, Γιώργο Δαρίβα.
΄
18:27 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Αποθέωση από τον κόσμο. Γεμάτα τα δύο πέταλα, αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει και η κεντρική εξέδρα.

18:25 Η ομάδα της Λάρισας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και αποδοκιμάστηκε, ενώ, μέσα σε αποθέωση, βγήκε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

18:10 Μόλις μας ήρθαν οι συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους Νικοπολίδη, Μανιάτη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβ. Παπαδόπουλο, Ριέρα και η Λάρισα με τους Αμπάρη, Νταμπίζα, Ταυλαρίδη, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζα, Πλιάγκα, Κατσιαρό.

18:09 Οι τερματοφύλακες της Λάρισας βγήκαν για ζέσταμα, με τον Αμπάρη να αποδοκιμάζεται έντονα…

17:45 Αρχίζει να γεμίζει η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αναρτήσει πανό από τον Κορυδαλλό, το Πέραμα, τη Νίκαια, τα Καμίνια, τον Πειραιά, το Μοσχάτο, το Παγκράτι και φυσικά, από το Πόρτο Λεόνε.

17:39 Το διαιτητικό τρίο βγαίνει για έναν πρώτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο. Αποθέωση για την ξανθομάλλα, βοηθό της αναμέτρησης, Χρυσούλα Κουρομπύλια, από τον κόσμο!

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο match program:

Με την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στη φυσιολογική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα, γιορτάζουμε το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 15 χρόνια, εδώ, στο απόρθητο κάστρο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στόχος μου, όταν ανέλαβα τα ηνία του Θρύλου, δεν ήταν απλά η επιστροφή σην κορυφή, αλλά η τοποθέτηση στέρεων βάσεων στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού μας. Επενδύσαμε στην ανάπτυξη, κάναμε μεταγραφές παικτών διεθνούς βεληνεκούς και φέραμε έναν αξιόλογο προπονητή.

Αναδιαρθρώσαμε την Ακαδημία ενοποιώντας τη με τις Σχολές ποδοσφαίρου, ελπίζοντας στην ανάδειξη ταλέντων από τα «σπλάχνα» ης ομάδας, που θα αξιοποιηθούν και θα τη στελεχώσουν έχοντας ουσιαστικά ιδρώσει, αλλά και ματώσει από πολύ μικροί για τη φανέλα που θα φορούν.

Αναλάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας, η οποία δεν βοηθά στην επιθυμητή από όλους μας ενότητα του ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας φάνηκαν στις εκδρομές των φιλάθλων μας και στη γενικότερη συμπεριφορά της Θύρας 7 και των οργανωμένων οπαδών μας.

Η ομάδα προσέφερε, κατά γενική ομολογία, το ωραιότερο θέαμα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και μια έδρα με μηδενικές απώλειες. Στον κοινωνικό τομέα, οι δράσεις μας σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, είχαν και έχουν σκοπό να ενισχύσουν όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δεινή θέση και υποφέρουν.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά, αρχίζουμε ταυτόχρονα την προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.


17:23 Ολοκληρώθηκε το φιλικό των βετεράνων του Ολυμπιακού, 6-6 το τελικό σκορ και… αποθέωση από τον κόσμο!

17:16 Ισοφαρίζουν σε 6-6 οι «λευκοί»… Αν μη τι άλλο, χορταστικό το παιχνίδι.

17:12 Μειώνουν σε 6-5 οι «λευκοί» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόγκιτς!

17:10 Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή την ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπάρχει, όμως, πολύς κόσμος έξω από το γήπεδο…

17:07 Μπορεί να σταμάτησε η βροχή, αλλά το κρύο είναι τσουχτερό…

16:54 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Με γκολ του Σαββίδη, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται, τώρα, 6-4.

16:51 Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

16:47 Μόλις σταμάτησε η βροχή.

16:46 Σε εξέλιξη το φιλικό παλαιμάχων, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε «λευκούς» και «ερυθρόλευκους». Οι δεύτεροι προηγούνται με σκορ 5-2, με το ένα απ' αυτά τα γκολ να έχει σημειωθεί με υπέροχη λόμπα του Καλογερόπουλου από 40 μέτρα!

* Μεγάλο αφιέρωμα στον Αντώνη Νικοπολίδη ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση, φιλοξενείται στο σημερινό match program. Στην ίδια έκδοση υπάρχει «μήνυμα» του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.



Πρόσωπο του αγώνα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο 40χρονος πορτιέρο κρεμάει τα γάντια του φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική στο EURO 2004, έχοντας κατακτήσει είκοσι τίτλους με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην πολυετή καριέρα του.

Η τελευταία παράσταση του «Νικοπόλ» θα συνδυαστεί με την φιέστα για την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού τα τελευταία 15 χρόνια. Το «θέατρο» (Καραϊσκάκη) θα είναι γεμάτο μια και εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι.

Ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ. Να κλείσουν μόνο με νίκες τη σεζόν, κάνοντας το «15 στα 15», στο φαληρικό γήπεδο. Την ίδια ώρα που ο Νικοπολίδης θα γίνει ο γηραιότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίρνει μέρος σε αγώνας πρώτης κατηγορίας, ξεπερνώντας τον Τάσο Μητρόπουλο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x