Stoiximan Super League

(Δεν) είναι πολλά τα λεφτά, Νάτσο!

Για την ακρίβεια, τα «ζεστά» λεφτά. Η ΑΕΚ (θέλοντας και μη, αφού καλύφθηκε η ρήτρα) παραχωρεί τον Νάτσο Σκόκο, ωστόσο από τα 2,8 εκατ. ευρώ της μεταγραφής, σχεδόν… τα μισά θα μπουν στα ταμεία της. Οφειλές στον παίκτη (που τουλάχιστον θα αφαιρεθούν από το περιβόητο άνοιγμα που πρέπει να καλυφθεί το καλοκαίρι), αλλά και ποσό που θα πάει στους μάνατζερ, αφήνουν 1,5 εκατ. στη διοίκηση, ώστε να διαθέσει (όπως υποστηρίζει ότι θα κάνει) προς ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Για την ακρίβεια, τα «ζεστά» λεφτά.

Η ΑΕΚ (θέλοντας και μη, αφού καλύφθηκε η ρήτρα) παραχωρεί τον Νάτσο Σκόκο, ωστόσο από τα 2,8 εκατ. ευρώ της μεταγραφής, σχεδόν… τα μισά θα μπουν στα ταμεία της.

Οφειλές στον παίκτη (που τουλάχιστον θα αφαιρεθούν από το περιβόητο άνοιγμα που πρέπει να καλυφθεί το καλοκαίρι), αλλά και ποσό που θα πάει στους μάνατζερ, αφήνουν 1,5 εκατ. στη διοίκηση, ώστε να διαθέσει (όπως υποστηρίζει ότι θα κάνει) προς ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Απ’ τη στιγμή που τα «πετροδόλαρα» της Αλ Αΐν κάλυψαν (και μάλιστα με το… κάτι παραπάνω) τη ρήτρα παραχώρησης του Σκόκο για ομάδα του εξωτερικού, περιθώρια για την ΑΕΚ δεν υπήρχαν. Το όχι και τόσο… ευοίωνο, όμως, είναι πως δεν θα υπάρχει και τόσο «ζεστό χρήμα» στα ταμεία της μετά τη μεταγραφή.

Κι αυτό διότι (πέρα από οφειλές στον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και προμήθειες που θα πάρει εκείνος, αλλά και τρίτοι που μεσολάβησαν στη μεταγραφή) από τα 2,8 εκατ. των Αράβων θα αφαιρεθούν αυτόματα άλλες 750.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά οφειλές της ΑΕΚ προς τον ίδιο τον παίκτη, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του τον χειμώνα και θα χρησιμοποιηθούν για να εξοφληθεί πλήρως πριν αποχωρήσει.

Το… παρήγορο, ωστόσο, για την «Ένωση» είναι πως τα χρήματα αυτά ουσιαστικά θα τα «καρπωθεί», αφού αποτελούν μέρος (και άρα θα «ρίξουν») το χρέος των 5,5 εκατ. ευρώ που πρέπει οπωσδήποτε να εξοφλήσει ο σύλλογος τον Ιούλιο, ώστε να περάσει το τελευταίο στάδιο της αδειοδότησης.

Αυτό που απομένει, λοιπόν, να αποδειχθεί είναι αν το 1,5 εκατ. ευρώ που απομένει θα διατεθεί κι εκείνο προς τη συγκεκριμένη… κατεύθυνση (όπως εκφράζονται φόβοι στις τάξεις του κόσμου ότι θα γίνει) ή προς την ανεύρεση ενός παίκτη που θα αντικαταστήσει επάξια τον ποιοτικότερο που είχε στο ρόστερ της η ΑΕΚ (όπως καθησυχάζεται από τη διοίκηση ότι θα γίνει).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x