Stoiximan Super League

«Γκούντι», το πρώτο δείγμα!

Θετικά δείγματα γραφής και αισιοδοξία για το μέλλον, όταν και θα βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του, άφησε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος αγωνίστηκε στο , στο οποίο η Ένωση ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ο Ισλανδός σούπερ σταρ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Θετικά δείγματα γραφής και αισιοδοξία για το μέλλον, όταν και θα βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του, άφησε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό με την Καραμπούκσπορ, στο οποίο η Ένωση ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Ο Ισλανδός σούπερ σταρ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Ο Ισλανδός έχοντας λίγο πίσω και δεξιά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον οποίο προσπάθησε αρκετές φορές να παίξει το 1-2 και να φτάσει στην εστία του Τόμιτς. Αυτό ακριβώς κατάφεραν να κάνουν στο 22’ οι δύο παίκτες με τον Ισλανδό επιθετικό να φεύγει μόνος του αλλά το πλασέ του να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Ο πρώην επιθετικός της Στόουκ φάνηκε πως έχει διάθεση, όμως φάνηκε, επίσης, πως του λείπουν τα πατήματά του. Μάλιστα σε μερικές φάσεις έκανε ωραίες κινήσεις, απόρροια του ταλέντου του, όμως το… κάτι παραπάνω που προσπάθησε δεν το κατάφερε.

Σε αυτό το πρώτο φιλικό ο Μανόλο Χιμένεθ τον χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αρκετά συχνά τραβιόταν στα πλάγια, προκειμένου είτε να ανοίξει χώρους στον Λυμπερόπουλο, είτε να πάρει την μπάλα και να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των Τούρκων. Παράλληλα μέσα από το παιχνίδι του φάνηκε πως επιδιώκει να παίξει με πρόσωπο στον αντίπαλο και την εστία.

Εν κατακλείδι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν μόλις βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΚ, τόσο στο εκτελεστικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x