Stoiximan Super League

Πρόσω ολοταχώς για αντι-Ριέρα

Με τον Άλμπερτ Ριέρα να είναι μια «ανάσα» από τη Γαλατασαράι, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν βάλει μπροστά για να αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του. Περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» και αν αποκτηθεί παίκτης για την κορυφή της επίθεσης ο Κέβιν Μιραλάς θα υπολογίζεται ως αριστερός εξτρέμ.

Με τον Άλμπερτ Ριέρα να είναι μια «ανάσα» από τη Γαλατασαράι, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν βάλει μπροστά για να αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του.

Περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» και αν αποκτηθεί παίκτης για την κορυφή της επίθεσης ο Κέβιν Μιραλάς θα υπολογίζεται ως αριστερός εξτρέμ.

Με την απόκτηση και του Τζαμέλ Αμπντούν όλα έδειχναν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν «κλείσει» το ρόστερ τους για τη φετινή σεζόν, αλλά η μεγάλη πρόταση από τη Γαλατασαράι άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν καλυμμένος με Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς στην επίθεση, όμως πλέον η αποχώρηση του Ισπανού χαφ τον οδηγεί στο να ψάξει για την απόκτηση φορ, καταστρώνοντας πλέον τα πλάνα του με τον Βέλγο στράικερ στο αριστερό άκρο.

Τα φαξ έχουν αρχίσει και πέφτουν «βροχή» στα γραφεία των Πειραιωτών και τα ονόματα που εξετάζονται είναι πάρα πολλά. Ο Νιχάτ ο οποίος έφυγε από την Μπεσίκτας είναι μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, όπως και του Ασαμόα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε, αλλά και του Ντιούφ που αποχώρησε από την Μπλάκμπερν.

Εκτός των ξένων υπάρχουν όμως και περιπτώσεις… δικών μας παιδιών, όπως του Λούα Λούα και του Μουσλίμοβιτς, οι οποίοι δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, από την απόφαση του οποίου θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Το ενδιαφέρον του τεχνικού του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει και οι Μάντζιος και Αμανατίδης, οι οποίοι είχαν απασχολήσει και πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά σε αντίθεση με τότε έχουν το πλεονέκτημα πλέον ότι είναι ελεύθεροι.

Και πλάγιοι

Φυσικά, εκτός από επιθετικούς, στου Ρέντη εξετάζουν και περιπτώσεις πλάγιων επιθετικών, ώστε ο αντικαταστάτης του Ριέρα να είναι αριστερός εξτρέμ και να μην μετακινηθεί ο Μιραλάς. Ο Χόρχε Λόπεθ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σαραγόσα είναι ένας παίκτης που απασχολεί, ενώ έχει προταθεί, όπως γίνεται κάθε χρόνο σχεδόν, ο Ζέντεν.

Όσον αφορά τον Βιθέντε, έγιναν προσπάθειες από τον Ολυμπιακό για να μην υπογράψει στην Μπράιτον με την οποία βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις και να έρθει στην Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και ο 30χρονος χαφ μετακόμισε στην Αγγλία.

Στα υπ’ όψιν υπάρχει και ο Μόνχε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί αν διατηρηθεί ο υποβιβασμός των Θεσσαλών στην τέταρτη κατηγορία και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, οι παίκτης τους, όπως και της Καβάλας, θα έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν κατ’ εξαίρεση σε ομάδα της αρεσκείας τους.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x