Stoiximan Super League

Ζινιάκ: «Ενδιαφέρουσα προοπτική ο Ολυμπιακός»

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με τη φανέλα του Ολυμπιακού άφησε «ανοιχτό» ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους οπαδούς των Πειραιωτών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, «πλέκοντας» παράλληλα το εγκώμιο του Κέβιν Μιραλάς.

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με τη φανέλα του Ολυμπιακού άφησε «ανοιχτό» ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ.

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους οπαδούς των Πειραιωτών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, «πλέκοντας» παράλληλα το εγκώμιο του Κέβιν Μιραλάς.

«Υπήρξε πιθανότητα να έλθω το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, όμως έμεινα στη Μαρσέιγ. Στο μέλλον, όμως, θα ήθελα ν’ αγωνιστώ στην Ελλάδα σε μία τέτοια ομάδα. Είναι φανταστικό για έναν επιθετικό να παίζει μπροστά σε τέτοιους ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα» είπε αρχικά ο φορ των Μασσαλών στην εφημερίδα “Real Sports”, για να συμπληρώσει:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και στα τέλη Αυγούστου υπήρξε πιθανότητα να με αποκτήσει. Τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αν, ωστόσο, υπάρξει ξανά ενδιαφέρον, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή».

Αναφερόμενος στον Κέβιν Μιραλάς, πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει τεχνική και έχει πολύ καλή κίνηση μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα έχει δυνατό και επικίνδυνο σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x