Stoiximan Super League

«Σκλάβωσε» την ΑΕΚ ο κόσμος!

Μια υπόκλιση και μια… υπόσχεση θεώρησε αναγκαίο να εκφράσει στον κόσμο της η ΑΕΚ! Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ παρουσιάζεται «σκλαβωμένη» απ' τη θερμή -και απόλυτα κόσμια- συμπαράσταση των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν σε Βρυξέλλες και Ξάνθη. Δεσμεύεται, δε, πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να τους έχει δίπλα της η ομάδα σε όσα παιχνίδια επιτραπούν μετακινήσεις.

Μια υπόκλιση και μια… υπόσχεση θεώρησε αναγκαίο να εκφράσει στον κόσμο της η ΑΕΚ!

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ παρουσιάζεται «σκλαβωμένη» απ' τη θερμή -και απόλυτα κόσμια- συμπαράσταση των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που βρέθηκαν σε Βρυξέλλες και Ξάνθη.

Δεσμεύεται, δε, πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να τους έχει δίπλα της η ομάδα σε όσα παιχνίδια επιτραπούν μετακινήσεις.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για την δυναμική αλλά παράλληλα απολύτως κόσμια παρουσία τους στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα.

Mε την άψογη συμπεριφορά τους τόσο στις Βρυξέλλες πριν μια εβδομάδα όσο και χθες στην Ξάνθη προστάτευσαν τον σύλλογο από ενδεχόμενη τιμωρία και βοήθησαν τα μέγιστα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίζει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας μας σε όσους εκτός έδρας αγώνες επιτραπεί η μετακίνησή τους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x