Stoiximan Super League

Τα «κουάξ» και τα… tweets του Βάργκας!

Ότι ο Φαμπιάν Βάργκας ήταν «σκύλος» το ξέραμε και πριν την Ξάνθη. Ότι διαθέτει κι άλλες… ζωώδεις αντιδράσεις -εκτός απ’ το να «δαγκώνει» στο γήπεδο- αρχίσαμε από ‘κει και πέρα να το διαπιστώνουμε. Αφού, λοιπόν, μετατράπηκε σε βάτραχο (για χάρη της κόρης του) στον πανηγυρισμό του γκολ, ο Κολομβιανός «τιτίβισε» απ’ τη χαρά του γι’ αυτό -αλλά και για τα μηνύματα αποθέωσης που δέχθηκε απ’ τους φίλους της ΑΕΚ στο Twitter!

Ότι ο Φαμπιάν Βάργκας ήταν «σκύλος» το ξέραμε και πριν την Ξάνθη.

Ότι διαθέτει κι άλλες… ζωώδεις αντιδράσεις -εκτός απ’ το να «δαγκώνει» στο γήπεδο- αρχίσαμε από ‘κει και πέρα να το διαπιστώνουμε.

Αφού, λοιπόν, μετατράπηκε σε βάτραχο (για χάρη της κόρης του) στον πανηγυρισμό του γκολ, ο Κολομβιανός «τιτίβισε» απ’ τη χαρά του γι’ αυτό -αλλά και για τα μηνύματα αποθέωσης που δέχθηκε απ’ τους φίλους της ΑΕΚ στο Twitter!

Εν μέσω πολλών τέτοιων, λοιπόν, ο Βάργκας αναφέρθηκε αρχικά στον πανηγυρισμό αμφίβιου (που κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τους κακεντρεχείς παραλληλισμούς που θα προκαλούσε… προ Μανόλο Χιμένεθ). Εξήγησε, λοιπόν, ότι αυτός ήταν ένας τρόπος ν’ αφιερώσει το γκολ στην κόρη του Καμίλα (την «πριγκίπισσά» του, όπως την αποκαλεί χαρακτηριστικά) εξαιτίας του αγαπημένου της τραγουδιού «Πέπε, ο βάτραχος».

Απαντώντας, δε, περιοδικά στα δεκάδες μηνύματα που έφταναν από φίλους της ΑΕΚ, αλλά και συμπατριώτες του (ανάμεσά τους κι αυτό του Φαλκάο της Ατλέτικο που έλεγε «συγχαρητήρια για το γκολ, θα βάλεις κι άλλα»), ο Βάργκας «τιτίβιζε» μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το πρώτο μου γκολ. Ευχαριστώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ για τα μηνύματα. Μιλάνε στην ψυχή μου. Μαγική νύχτα…»



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x